facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motorshop de Mammoet

Motorshop de Mammoet

Info

Ons snel groeiende aantal vaste klanten weten dat hun motor bij ons in goede en ervaren handen is.

Geschiedenis

Wij zijn Kawasaki Service Dealer, verrichten onderhoud en reparaties aan Kawasaki's en andere Japanse motorfietsen. Wij streven er naar de showroom te vullen met hele mooie maar toch scherp geprijsde occasions. Ons snel groeiend aantal vaste klanten weet dat hun motor bij ons in goede en ervaren handen is. Het is niet voor niets dat sommigen van hen al ruim 30 jaar tot onze vaste klantenkring behoren! Er zijn al genoeg grote, onpersoonlijke zaken. Tenslotte wordt niemand graag als een nummer behandeld.

Adres: Blekerstraat 3, 2851BL Haastrecht
Telefoonnummer: 0182-509908
Stad: Haastrecht
Route: Blekerstraat 3
Postcode: 2851BL



op zoek naar gerelateerd: Goedhart Motoren Bodegraven, Goedhart Motoren occasions, Motor aanbiedingen, Sportmotor prijs, Goedkope nieuwe motoren, Prijs motor, Dames motor kopen, Hans van Wijk Motoren
Recensies
Voorvork revisie aan de zx 7r laten doen. Echt super gedaan ,is als of ik hem net nieuw gekocht heb zo strak sturend en af geveerd. Ik kom er al sinds 1995 ,voor mij geen ander.
Betrokken, kundige en gezellige éénmanszaak. Met zeer grote Kawasaki ervaring, was tot voor enige tijd het enige merk dat werd verkocht en geserviced. En de koffie is heerlijk! Bob en Marianne, dank voor alle goede service en verzorging.
In de zomer een occasionmotor gekocht. De occasions die er staan zien er allen top uit. Er wordt echt de tijd voor je genomen en proefrit gemaakt op aantal motoren, was allemaal geen probleem. Na een maand bleek de accu van mijn gekochte motor op te zijn. Na telefonisch contact werd zonder problemen een nieuwe accu opgestuurd. Kortom, zeer tevreden met de goede service en het gevoel dat je echt geholpen wordt, ook na de aanschaf van een nieuwe motor.
Na verhuisd te zijn naar de omgeving Haastrecht en opzoek gegaan naar een motorzaak waar een klant nog een klant is en waar geen enkele vraag te veel is en waar kwaliteit en service gewoon een onderdeel is van de inrichting. Voor mij geen andere zaak meer dan Motorshop de Mammoet.
De plaats om een kawasaki vulcan aan te schaffen of in onderhoud te hebben.
Aardige mannen die je serieus nemen, onder het genot van een bakkie koffie. Vandaag had ik helaas te weinig tijd om een proefrit te maken, maar morgen in de herkansing!
Super goed alles bespreekbaar , hier ben je nog echt een klant en geen nummer. Kom er nu al tien jaar na volle tevredenheid top top top.
Vandaag geweest voor een Kawasaki GTR1400. Ontzettend vriendelijke mensen. Men neemt de tijd voor je. Veel liever dit dan een megamotorzaak waar je een nummer bent. Goed gevoel bij deze mensen.
Altijd goed geholpen, deskundige en vriendelijke mensen
Wat een fijn gevoel als je bij De Mammoet binnenkomt. Je wordt warm onthaald en voelt je er meteen thuis! Voorzien van gezellige ouderwetse loungehoek en er wordt goede koffie geschonken. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid