facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MotorService Emmen

MotorService Emmen

Info

MotorService Emmen

Ruim 25 jaar ervaring
De specialist in onderhoud van uw motorfiets



"Ruim 25 jaar ervaring.De specialist in onderhoud / reparatieen onderdelen"
Adres: Weerdingerstraat 195a, 7822 BJ Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0651538309
Stad: Emmen
Route: Weerdingerstraat 195a
Postcode: 7822 BJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuik Motoren Tuik Motoren 4 km Tuik Motoren & scooters voor al uw Onderhoud Reparatie’s en onderdelen. Ook voor gebr...
Recensies
Uitstekende service Kwam met 2 velgen waarvan de banden op andere velgen moesten worden gezet Ondanks dat hij het druk had heeft hij ze om gezet super tevreden
Heel aardige medewerkers. Motor startte niet meer. Direct geholpen. Accu bleek kapot te zijn. Moest besteld worden. Prijsopgave gekregen. Kon dag later de motor al ophalen. Was 30 euro minder dan afgesproken. Heel netjes.
Super mannen. Top service. Ze hadden eigenlijk geen tijd voor onze motor met pech op vakantie. Maar toch tussendoor alles geregeld en de motor snel weer op de weg. Aanrader als je daar in de buurt met panne staat!
Veel kennis, zeer vakkundig en heel klantvriendelijk. Hart voor de klant en motoren. Eerlijk qua prijs. Denken met je mee. Fijn adres om heen te gaan.
Veel kennis en willen je altijd helpen, top gozers!
Ben er geweest voor het vervangen van voorvork keer ringen. Goede techneut en een redelijke prijs. Iemand die weet waar hij het overheeft. Zeer aan te bevelen. Gr Sjaak.
Voor een goede service en vakkundig onderhoud aan ook de wat oudere motorfiets hoef je niet verder te zoeken dan de Weerdingerstraat. Wees in het seizoen wel ruim op tijd met het maken van een afspraak.
Goed geholpen met het vervangen van de wiellagers van mijn Varadero. Leuk klein motorzaakje, vriendelijke jongens. De prijs is ook zeer schappelijk
Mijn motor ..Honda 900 RR .. staat in zijn showroom te koop
Zojuist ontzettend goed geholpen. De zaak was dicht, maar aangezien we met pech stonden werd de zaak speciaal geopend. Echt top service. Ontzettend bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid