facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motorrijschool Versnel

"Motorrijles en rijvaardigheidstrainingen"
Adres: Anne Frankstraat 1 , Diemen 1112 LL, NL
Telefoonnummer: 06 38000370
Stad: Diemen
Route: Anne Frankstraat 1
Postcode: 1112 LL


Openingstijden

Maandag: 08:30-17:00
Dinsdag: 08:30-17:00
Woensdag: 08:30-17:00
Donderdag: 08:30-17:00
Vrijdag: 08:30-17:00
Zaterdag: 08:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: motorrijschool selling, motorrijles amsterdam noord, rvv rijschool, motorrijles automaat amsterdam, rijschool tuncay, rijschool amsterdam centrum, rijschool amsterdam motor, rijschool amsterdam oost
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuk Tuk Tuk Tuk 674 meter Mooi bedrijf met moderne elektrische tuktuks. Prima vervoersmiddel voor in steden. Ge...
Recensies
Een zeer fijne rijschool die ik aan iedereen kan aanraden! Adil en Peter zijn top instructeurs en dit zie je ook terug tijdens de lessen waar ze goed de aandacht besteden aan de lesmethode en rijvaardigheid. Tijdens de lessen krijg je duidelijke instructies en na de les word de feedback besproken en genoteerd in jouw persoonlijke account waar je het rustig kunt teruglezen. Je hebt ook de mogelijkheid om vragen te stellen en Adil denkt met je mee hoe je het beste kunt verbeteren. Je wordt niet enkel voorbereid op je examen maar hoe je echt moet motor rijden met volle vertrouwen! Adil en Peter heel erg bedankt voor jullie engelen geduld
Fijne motorschool, die je goed begeleidt. Nog nooit op een motor gezeten voor de proefles en binnen 5 weken alle praktijkexamens in 1 keer gehaald. Alle instructeurs zijn professioneel, aardig en kritisch. Zeker een aanrader!
Ik heb onlangs bij rijschool Versnel mijn getrapte examen voor het A-rijbewijs behaald. Na een paar jaar niet te hebben gereden was het toch wel fijn om nog een paar keer te lessen voor het examen. De lessen worden met veel aandacht verzorgd en de instructeurs weten fijne en goede feedback te geven.
Fantastische rijschool! Hoogst ervaren, geduldige en vriendelijke instructeurs. Het lesprogramma is geoptimaliseerd voor de examens, waardoor je samen met de instructeurs heel gericht kunt oefenen. Bedankt Adil en Peter , de Transalp staat inmiddels al voor de deur!
Erg goede rijschool met topinstructeurs! In één keer geslaagd omdat de instructeurs er voor gezorgd hebben dat het rijniveau dusdanig hoog is dat de kans dat je zakt, heel erg klein is. Een win-win situatie, omdat je naast het behalen van je examen, ook nog eens beter leert motorrijden dan van je verwacht wordt op het examen.
Fijne rijschool: goede feedback na de les en terug te lezen in de rijschool app. Het plannen van de lessen is gemakkelijk en flexibel. Met plezier kijk ik terug naar de lessen op het oefenterrein en openbare weg. Thanks!
Als je echt een goede rijschool zoekt moet je hier zijn!! De instructeurs zijn echte motor rijders in het hart, is echt hun passie en zijn oprecht en geduldig. Voordat je gaat rijden nog even een snelle uitleg, tijdens de les door krijg je veel feedback in je oortje wat je soms even vergeet tijdens het rijden, na de les word de feedback nog een keer besproken en hierdoor onthoudt je het ook beter Adil denkt mee met afspraken inplannen, goede kwaliteit lessen Adil en peter, ik wil jullie nogmaals bedanken voor de leuke/leerzame/veilige lessen die ik heb gehad met jullie.
Hele fijne rijschool. Voor mijn motorrijbewijs was ik begonnen bij een andere rijschool in een andere stad, maar hier was de kwaliteit van de lessen erg slecht en was er weinig persoonlijke aandacht. Omdat ik toch graag goed en veilig wilde leren motorrijden, heb ik na ongeveer twintig lessen besloten over te stappen naar een andere betere rijschool. Hiervoor uiteindelijk bij motor Versnel uitgekomen, waar Adil na een proefles voor mij een pakket op maat heeft samengesteld. Ondanks dat ik toch al redelijk veel rijlessen had gehad bij mijn vorige rijschool, heb ik zo’n beetje 90% van het motorrijden van Adil geleerd. De kwaliteit van de lessen is erg goed, en na de les wordt de hele rit nog een keer doorgesproken. Een samenvatting hiervan wordt zelfs nog door de instructeurs geüpload in de online omgeving van de rijschool. Al met al gewoon een hele fijne rijschool waar veel persoonlijke aandacht is en dus zeker aan te raden!
Zeer goede ervaring bij deze motorrijschool! Mijn beide examens in één keer kunnen behalen dankzij de goede en leerzame lessen hier. Tijdens de lessen krijg je goede tips en uitleg, ook wordt de les altijd nabesproken en kan je de gegeven feedback teruglezen in de app. Ik heb hier met veel plezier leren motorrijden. Kortom: een echte aanrader!
Top rijschool! Voor beide praktijk examens in 1 keer geslaagd! De persoonlijke aandacht in de lessen is erg fijn en geeft ook het gevoel elke les weer stappen te zetten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid