facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motorkledingvoordeel.nl

Motorkledingvoordeel.nl

Info

Bij ons kunt u terecht voor goede gebruikte motoren,voortdurend nieuw aanbod. Ook hebben wij een webshop met motorkleding, helmen en laarzen vanaf 50 euro gratis verzending & retour. Veel outlet en partij verkoop in onze winkel!

Geschiedenis

Motorkledingvoordeel is onderdeel van Motorcentrum Friesland en sinds 2015 actief als webshop in motorkleding, helmen en accessoires.

Naast de verkoop via de webshop beschikken wij sinds 2005 ook over een showroom met gebruikte motoren. Wij verkopen uitsluitend motoren van Nederlandse eigenaren, waarvan de historie en het onderhoudsverleden bekend is. Bij de inkoop kritisch en bij de verkoop transparant, zo werken wij.

In onze webshop vind u merken als Sidi, Berik, Shark, Revit, Richa en Arlen Ness. Naast deze zijn er nog vele andere merken te vinden in onze webshop.

Wilt u liever eerst passen voordat u koopt? Kom dan bij ons langs in de winkel. Wij hebben scherpe prijzen en leuke acties om zo motorkleding en accessoires voor iedereen aantrekkelijk te maken.



"Wij hebben veel motorkleding, helmen en laarzen op voorraad. Textiele pakken, leren jassen, motorjeans. Ook in de grotere maten. Regelmatig hebben wij leuke aanbiedingen, kortingsacties. Kom shoppen in onze winkel, de koffie staat klaar!"
Adres: De IJsbaan 7, 8731DW Wommels
Telefoonnummer: 0515423 060
Stad: Wommels
Route: De IJsbaan 7
Postcode: 8731DW


Recensies
Fijne shop en personeel reageert snel en vriendelijk op alle vragen via de mail. Mn pak en handschoenen zitten top na enig heen en weer gemail over de maatvoering, super blij mee! Vandaag een nieuwe helm besteld, deze was plots niet meer leverbaar maar na telefonisch contact hebben ze dit, op eigen kosten, voor mij opgelost zodat ik toch deze kleur helm kon verkrijgen. Top service dus !
Super aardige verkoopster. Ik had via Marktplaats een Scorpion helm gezien en achteruit laten zetten zodat ik die in de zaak kon passen. Erg vriendelijk geholpen en met de helm naar huis gegaan! Het gekleurde vizier wel via internet besteld voor het complete plaatje.
Groot assortiment, kwaliteit en deskundige hulp bij het kiezen van de juiste spullen
Erg prettig geholpen. Via de webshop besteld, telefonisch en via de mail nog contact gehad over de maatvoering. Kort na bestelling was het product goedkoper geworden, terugsturen en opnieuw bestellen was niet nodig. Het verschil werd gewoon teruggestort.
Erg tevreden over de service die mij is geleverd in de zaak. Ik ben een fanatiek motorrijder en dit bedrijf heeft mij de juiste kleding verkocht. Ik raad een bezoek zeker aan!
Echt goede aanbiedingen in motorkleding en motorlaarzen ook in helmen maar die had ik niet nodig ruime keus, vriendelijk personeel.
Geweldige service en leuk assortiment. Zeer vriendelijk. Wij komen zeker terug!
Afgelopen week even langs geweest bij deze mooie zaak, erg warm weer dus de koele winkel was erg fijn. Een mooie helm weten te scoren voor een aangename prijs. Goede en vriendelijke klantenservice naar mijn mening. In de toekomst zal ik zeker nog eens bezoeken en ik raad het anderen ook aan!
Erg goed geholpen. Er werd rustig de tijd voor ons genomen. Mooie ruim opgezette winkel en de prijs/kwaliteit verhouding is ook erg goed. Mochten we in de toekomst weer motorkleding nodig hebben dan komen we zeker terug!
LS, Ik koop hier al een aantal jaar na volle tevredenheid. Zowel via de webshop als in de fysieke winkel. En nog regelmatig word ik verrast door de lage prijzen of gaat er alsnog een leuke korting af. Door de jaren heen heb hier een motorpak gekocht, motor laarzen, diverse handschoenen en andere accessoires. Ook veel van mijn motor rijdende vrienden die ik hier mee naar toe neem zijn ruimschoots geslaagd in het kopen van complete motor outfits. Mijn broertje heeft hier in 2018 nog een prachtige Kawasaki Z750 gekocht waar die met veel plezier jaren op heeft gereden. Medewerkers eigenaars zijn altijd behulpzaam en in voor een praatje. Ook als je een keertje niets koopt. Echter zijn het wel echte Friezen, en dit is geen punt van kritiek ten nadele over hen ofzo. Maar houd dit in je achterhoofd als je met je “Randstedelijke manieren” naar Wommels Fryslân komt om bandjes te trappen of te zeuren om absurde kortingen! Ik zou mij kunnen voorstellen dat iemand met een dergelijke attitude dan het deksel op de neus krijgt. Iets meer respect voor het Fryske culturele erfgoed brengt u dan zeker verder. ~ Youri Leeuwarden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid