facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motorkleding Zaanstad

Motorkleding Zaanstad

Info

Motorkleding Zaanstad voor goede en voordelige motorkleding en accessoires

Adres: Genieweg achter nr 4, 1566 NL Assendelft
Telefoonnummer: +31636008902
Stad: Assendelft
Route: Genieweg achter nr 4
Postcode: 1566 NL



op zoek naar gerelateerd: Motorkleding Aldi, Motorkleding Aalsmeer, Motorkleding Leeuwarden, Tweedehands motorkleding dames, Motorkleding Black Friday, Motorkleding Haarlem, Motorkleding winkel, Motorkleding Friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vital Equipment Holland Vital Equipment Holland 4 km Uw leverancier van Carless Racing fuels en Torq Racewear
WDM Motorsport WDM Motorsport 4 km Your partner in Motorsport, Automotive and more!
Recensies
Prima geholpen. Vriendelijk, eerlijk en zonder iets op te dringen. Degelijke producten voor een goede prijs. Het wekt vertrouwen dat Hans zijn producten als motorrijder uitzoekt en er zelf ervaring mee op doet. Kortom prettig zaken doen, een aanrader!
Wederom prima geholpen! Prima helm geleverd die perfect past Prima zaak die mee denkt met de klant en snelle levering Top!
Bij Hans en René een mooie set kleding gekocht voor op mijn 1e motor. Top geholpen en goed advies van beiden!! Voor een schappelijk bedrag nu een aankomend motorrijder met een brede lach!!
Goeie zaak mooie spullen en netjes geholpen en gezellige mensen helemaal top we gaan de rest daar ook halen.
Vandaag geweest voor een motorjas. Ik werd goed geholpen en er werd echt tijd voor me genomen. Zeer tevreden en met een mooie jas weggegaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid