facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motorhuis Bakker

Adres: 12 Noordveenkanaal Zz, 7831 AS Nieuw-Weerdinge
Telefoonnummer: +31591521946
Stad: Nieuw-Weerdinge
Route: 12 Noordveenkanaal Zz
Postcode: 7831 AS



op zoek naar gerelateerd: Bakker Motorkleding, Motorzaak Overijssel, Motorkleding Drenthe, Motor Emmen, Motorzaak Drenthe, Motorzaak Assen, Motorhuis bakker retour, Bakker Kawasaki
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roelof Bos de Echte bakker van Nieuw-Weerdinge  Sinds 1935 Roelof Bos de Echte bakker van Nieuw-Weerdin... 235 meter Super bakker, zeker nu met de nieuwe oven, heel lekker brood. Goed bezig.
Recensies
Twee maten helmen gekocht, één weer terug gestuurd. Top service van Motorhuis Bakker. Ik ben superblij met mijn nieuwe helm.
Recent motor jeans gekocht, goede service en goed meedenkende medewerkers! top geregeld :
Perfect geholpen door Harald bij de aankoop van een motor, nette inruilprijs en alles verder door hem afgehandeld..Motor thuisgebracht en als extra voorzien van een nw voorband, de oude voldeed niet aan hun aflevereisen...tevens mijn navigatie voorziening voor mij gratis gemonteerd. Super tevreden over de service en afhandeling.
Veel keuze. Mooie zaak om nog eens terug tr komen. De klassiekers zijn wel wat overprijsd vind ik Mijn keuze viel eigenlijk op een Yamaha XT500 maar vanwege de prijs toch maar afgehaakt. Voor bijna de zelfde prijs koop je een nieuwe Kawasaki 300cc met modernere techniek maar ja, misschien niet te vergelijken hoor
Op een aangename manier contact gehad via de email en afgesproken dat ik de motor een aantal dagen later zou komen bekijken. Motor stond er keurig netjes bij toen ik in de zaak kwam en ik ben ter plekke super geholpen. Super service, vriendelijk personeel en blij met mijn nieuwe motor!
Erg vriendelijk. Top service!
Via de webshop te laat voor de weekendverzending een helm besteld voor mijn vrouw haar verjaardag. Deze is persoonlijk nog op de bus gedaan. Topservice! Groeten uit Brabant!
Erg Fijne ochtend gehad, veel keuze aan kleding en motoren. Harold erg bedankt voor je gastvrijheid en service. en de lekkere koffie. en Mireille ook dank je wel voor je goede hulp bij de kleding. Mooie aankoop gedaan. zie hem binnenkort wel verschijnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid