facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motorcentrum Deventer

Info

Alles voor uw motor!

Geschiedenis

Welkom bij Motorcentrum Deventer !

Het adres voor de motorrijder die op zoek is naar kwaliteit en ouderwetse gezelligheid. Na 25 jaar ervaring vinden we het nog steeds het allerleukst om direct contact met de klant te hebben. Geen poppetjes en nummertjes maar gewoon meteen de juiste aanspreek personen die U met alles kunnen helpen. Allemaal zelf ook motorrijders die ook nog eens in verschillende disciplines rijden. Wegrace,enduro, off-road, cross en zelfs trial!

Kijk eens op uw gemak op www.motorcentrumdeventer.nl of kom gezellig langs voor informatie en een bak koffie.

Adres: Smeenkhof 13, 7429 AX Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570-656006
Stad: Deventer
Route: Smeenkhof 13
Postcode: 7429 AX



op zoek naar gerelateerd: Motorcentrum Deventer review, Motorzaak Deventer, Motoren Zutphen, Motorzaak Overijssel, Motorzaak Apeldoorn, Motorcentrum Almere, Motor huren rijssen, Motoroccasion
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MOTOInternazionale MOTOInternazionale 3 km goede ervaring en klantvriendelijk! prijzen zijn zeer goed. top ervaring!
Recensies
Eerste motor hier gekocht en keurig geholpen. Rij nu met heel veel plezier op mijn Z750!
ik ben zeer fijn en goed geholpen
Goede motorzaak, ik kwam voor olie verversen en nieuwe remblokken vervangen.en hebben tegelijk alles nagekeken en ketting gespannen zonder te vragen! Top bedrijf en verstand van zaken. Professioneel.
Geweldige service, was totaal radeloos en ben geweldig geholpen. Motor loopt weer als een zonnetje en mooi schoon en gepoetst afgeleverd. Vooral die knappe dikke is aardig, bedankt!
Een motorzaak zoals het hoort, wat mij betreft. Ooit terecht gekomen met een lekke band lang voordat ik in de regio woonde en de behulpzame reactie viel me meteen op. Ze denken altijd mee, mijn motor is daar in goede handen en ik laat 'm er dan ook met vertrouwen achter.
Je word altijd goed geholpen, vriendelijk personeel en motoren altijd prima voorelkaar
Top zaak, fijn personeel en brede keuze in motoren
Zaak volgepropt met motoren en komt niemand naar je toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid