facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motor-tourclub d'n Barrak

Motor-tourclub d'n Barrak

Info

Vereniging van motorrijders met als doel gezamelijk tourtochten te beleven

Geschiedenis

Tourclub D’n Barrak

Hou je van motorrijden en vind je alleen rijden ook maar zo alleen, dan is onze tourclub zeker iets voor jou.

Wij zijn een vereniging met momenteel zo’n 20 fanatieke motorrijders en rijdsters uit Lith en omgeving. Elk jaar stellen we een fraaie agenda samen met een combinatie van ééndaagse ritten op de eerste zondag van de maand en meerdaagse ritten, verspreidt over het motorseizoen. Denk hierbij aan een tweedaagse trip in Friesland of de Eiffel, maar ook aan een vijfdaagse tour in de Dolomieten of Zuid-Engeland.

Een dag trailen of off-road rijden is ook altijd wel in de agenda opgenomen. Verder ontstaan er door het jaar heen ook spontane ritten. Is het mooi weer en heb je zin om te rijden: er is vast iemand van de club die wil aansluiten. Toch gezelliger dan alleen.

Het aantal deelnemers aan ééndaagse ritten ligt tussen de 5 en 10. De meerdaagse trips rijden we bij voorkeur met niet meer dan 8 motoren. Zo houden we het interessant en veilig.

Naast de vele kilometers die we rijden zien we elkaar ook tijdens een wandeling als start van het seizoen en bij een etentje als afsluiter van het seizoen. Er is altijd genoeg gesprekstof: over gereden routes, nieuwe activiteiten en uiteraard motoren.

Wanneer je geïnteresseerd bent nodigen we je graag uit om een keer met ons mee te rijden.

Voor verder info kun je een e-mail sturen naar [email protected]

Adres: Lith, 5397 Lith (plaats)
Telefoonnummer: 0412-999999
Stad: Lith
Route: Lith
Postcode: 5397


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid