facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motor Service Hoofddorp

Motor Service Hoofddorp

Info

Uw favoriete motorzaak. Onderhoud voor alle merken.

Adres: Diamantlaan 71, 2132 WV Hoofddorp
Telefoonnummer: 023-5830335
Stad: Hoofddorp
Route: Diamantlaan 71
Postcode: 2132 WV


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 13:00 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Motor occasions, Motor dealer Brabant, Motoren Leiden, Yamaha dealer hoofddorp, Motorservice Uithoorn, Motor Westland, Motor occasions Brabant, Motoren Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Electric Motorcross Park Electric Motorcross Park 4 km Professionele begeleiding voor de kinderen van 10 en 12, lekker schone kleding, veili...
Recensies
Telefonisch een afspraak gemaakt voor het monteren van een nieuwe set banden en een kleine beurt. Eerlijke zaak en duidelijk goed geholpen.
Vandaag geweest voor nieuwe banden voor mijn tracer 900 gemonteerd zijn bridgestone T 32 zeer tevreden over het resultaat. Fantastisch geholpen je krijgt hier eerlijk advies wat er aan je motor aan onderhoud moet gebeuren als iets nog niet vervangen hoeft te worden zeggen ze dat ook.
Kom nu al een tijdje bij Motorservice Hoofddorp en ze hebben weer super werk geleverd met de aflevering van mijn nieuwe motor. TOP Tot de volgende onderhouds beurt.
Vorig jaar heb ik mijn motor hier gekocht en ik ben altijd ontzettend goed geholpen door Kevin, Wim en collega's! Gepassioneerd, betrouwbaar en behulpzaam. Top!
Goede motorzaak. Druk en niet de goedkoopste maar zeker zeer kundige vakmensen, altijd bereid je goed te woord te staan. Ze hebben ook een heel mooi aanbod gebruikte en nieuwe motoren.
Vanwege Corona vooral digitaal contact gehad met Kevin. Reageren snel, zijn enthousiast en staan voor hun vak. Bij aankomst super ontvangen. Motor heeft een check-up gehad en ik kon op weg met mijn V-Strom DL 1000. Mannen bedankt voor de top service! De V-Strom rijdt super. Kom zeker bij jullie terug.
Super gepassioneerde verkopers. Ze hebben me een hele mooie Triumph afgeleverd. Het verkoopproces ging super betrouwbaar.
Na eerdere lovende reacties te hebben gelezen over Motor Service Hoofddorp, heb ik ze gister ochtend gebeld omdat ik mijn motor wilde verkopen. Na wat fotootjes opgestuurd te hebben, werd ik gebeld met een eerlijk, goed onderbouwd, aanbod. Binnen twee minuten waren we eruit, in de middag is de motor bij mij in Haarlem opgehaald en was alles geregeld, geld in de hand. Heerlijke ervaring, fijn om achter te blijven met een gevoel dat je beide zij, en ik een goede deal gedaan hebben, en dat het allemaal binnen een paar uur geregeld was! Enige is dat ik mijn motor wel ga missen; we hebben zo veel plezier gehad door de jaren heen. Maar ben ervan overtuigd dat deze jongens haar helemaal gaan opknappen en dan iemand anders er super blij mee gaan maken!
Een betrouwbare, betaalbare en zeer gezellige motorgarage in de randstad. De eerste keer dat ik met mijn zojuist aangeschafte tweedehands Triumph Tiger kwam aanpuffen vertelde Wim en zijn zoon Kevin dat ze helemaal niets aan de gelukkig perfect onthouden Tiger wilde doen. Een ruime twintigduizend kilometer later, en meerdere bezoeken aan Motor Service Hoofddorp, weet ik nog steeds zeker dat ik een heel fijne garage heb gevonden. Ik mag zelf meeklussen, ik krijg lekkere bakken koffie en ik ga er altijd vol energie weer weg. De keer dat de Triumph iets meer mankeerde kreeg ik een gratis leenmotor mee. Ze bellen netjes als er iets extra's besteld moet worden en ik kan ze altijd contacteren voor een stomme vraag. Hele grote aanrader!! Ze waren ooit officiële Triumph dealer, maar hele goede reden dat ze dat hebben laten vallen. Nu minstens zo betrouwbaar, maar dus ook wat beter betaalbaar. Dank heren!
voor band van mijn yamaha uit 1990 totaal gecupt. tijd dus voor een nieuwe band. oorzaak zware motor qua gewicht en te hard opgepompt eigen schuld passende band qua formaat en gewichtsklasse niet 123 in het systeem maar de mannen denken mee en zoeken verder. snelle service en nette service heren mijn dank is weer groot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid