facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motor Houtrust

Motor Houtrust

Info

Motor Houtrust BV is de officiële BMW Motorrad dealer voor regio Den Haag. Voor verkoop en verhuur van BMW motoren, kleding, accessoires en onderhoud.

Geschiedenis

Motor Houtrust is de officiële BMW Motorrad dealer in de regio Haaglanden. Ook verhuur!

Adres: Prinses Arianelaan 10, 2496 XB Den Haag
Telefoonnummer: +3170 3177177
Stad: The Hague
Route: Prinses Arianelaan 10
Postcode: 2496 XB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Motor Den Haag, Motor Houtrust huren, Motor Houtrust webshop, Houtrust Den Haag, Houtrust motoren, Motor huren Den Haag, BMW Houtrust occasions, Houtrust BMW
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mi-Scoot Mi-Scoot 3 km Nieuwe scooter gekocht aangezien Mi-Scoot officiële dealer van Aprilia is, maar zeer ...
Recensies
Was het bonnetje van mijn broek kwijt. Hierdoor zou ik geen aanspraak kunnen maken op garantie. Het was absoluut geen probleem voor Willem om even in zijn administratie te zoeken naar mijn bonnetje. Helemaal top! Ps de service van Willem was altijd al top. Kom er graag.
Motor gebracht voor een storing Tot in de details uitleg gekregen. Wat er gebeurd is en gelijk ook mijn motor een check gegeven En en terugroepactie gelijk meegenomen. Top service. Klasse S1000RR
Als ondernemer flits ik van afspraak naar afspraak en van kantoor naar mijn bedrijfslocatie. Mijn motor is hierin een niet te missen machine die de schakels ijzersterk verbindt. Deze schitterende ex-overheid motor was toe aan onderhoud. Ook waren de gapende kraters -waar de zwaailichten zaten-toe aan esthetische facings. Het geheel is vakkundig, snel en professioneel uitgevoerd waar ik het team zeer erkentelijk voor ben. In het bijzonder apprecieer ik de verleende service van medewerkers Jerry & Evert die zonder blikken of blozen een bijna hagelnieuwe leen-motor ter beschikking stelde aan mij als cliënt om het ongemak van het gemis van mijn sierpaard tot een minimale aanwezigheid in te perken. Chapeau BMW-Motorrad Houtrust, u bediend uw clientèle met het grootste respect en waardigheid. U biedt hoogstaande service in al uw gelederen van uw dienstverlening en dat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Geachte mede-BMW motorrijders: voor de uitstekende verzorging van uw fiere ros raad ik u ten zeerste dit establishment aan. Ramses Draak
BMW dealer. Netjes aangesproken. Geen hele uitbundige locatie, beetje donkere of niet bijzonder aangeklede showroom. Alles is aanwezig van de recente BMW modellen.
Ik kom al 33 jaar bij Houtrust heb al aardig motoren versleten met km standen van soms met 120000 km in 2.5 jaar. Ik kan niks anders zeggen dat mijn ervaringen daar altijd heel goed zijn geweest en service fantastisch. Daar een motor kopen en onderhouden zal een fijn motor leven geven.
Ben nu ruim jaar klant bij Houtrust en word altijd snel en goed geholpen. Netjes een belletje om de kosten door te nemen, een lage leenmotor beschikbaar en altijd een goede sfeer. Zolang ik bmw rijd, blijf ik hier klant.
Prettige bmw dealer Je word hier altijd goed geholpen en nemen de tijd voor jeals die er is natuurlijk
Fijne service. Lekkere koffie en genoeg mooie motoren om je tijd te vermaken tijdens het wachten. Alleen een beetje jammer dat ze arbeid berekenen voor het vervangen van een lampje terwijl de motor onder een terugroepactie werd nagekeken. Dan denk ik bij mezelf, je kan toch wel een lampje zonder loon vervangen.
Sta je met een lekke band, meteen geholpen en snel weer op weg.
Keurige zaak, top service en vriendelijk personeel. Tevens heerlijke koffie, mooie kledingwinkel met goed advies van de verkoper. Daarnaast heeft men communicatiesets voor in de helm, navigatie oplossingen en tal van andere rand goederen voor het motorrijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid