facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motor- en autorijschool P&M Schipper

Motor- en autorijschool P&M Schipper

Info

Persoonlijke aanpak dat is waar het om draait bij ons!
We zijn beide al heel lang enthousiaste en serieuze motorrijders en vinden veel voldoening in het doorgeven van onze kennis aan nieuwe rijders. Dat geldt uiteraard OOK voor onze autorijlessen!

Geschiedenis

Motorrijles geven wij op Yamaha's XJ6 . We hebben motoren zowel in de lichte als in de zware categorie. Leerlingen jonger dan 21 zijn wettelijk verplicht op de lichte categorie motorfiets te rijden. Vanaf 21 jaar mag je op de zware motorfiets lessen.

Uiteraard geven we allebei ook autorijles.

Wij bespreken vorderingen en verbeterpunten van onze cursisten met hen en onderling zodat deze daar hun voordeel mee kunnen doen. Zelf volgen wij ook steeds de nodige cursussen om de ontwikkelingen binnen de branche op de voet te kunnen blijven volgen.

De rijopleiding wordt stap voor stap opgebouwd, waardoor het voor de leerling goed te volgen is. De gemiddelde rijopleiding duurt 40 uren, maar dan heeft de leerling een heel goede kans om te slagen.

De meeste tijd wordt in Hoorn en omstreken gelest, maar tegen het einde van de opleiding rijdt de cursist ook door Amsterdam, hetgeen als zéér leerzaam wordt ervaren.

Adres: Sportlaan 26, 1687 BP Wognum
Telefoonnummer: 06-53729433
Stad: Wognum
Route: Sportlaan 26
Postcode: 1687 BP



op zoek naar gerelateerd: Autorijschool Schipper Wognum, Rijschool Hoorn, Motorrijbewijs halen Hoorn, Rijschool Medemblik, Rijschool Vught, Rijschool Zwaag, Open dag Rijschool 2022, Rijschool Hoorn automaat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Vugt Verkeersopleidingen Van Vugt Verkeersopleidingen 889 meter Super rijschool voor diverse rijbewijzen. De theoriecursussen zijn uitstekend met goe...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid