facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MotoPort Venray

MotoPort Venray

Info

MotoPort Venray is uw lokale motor dealer voor zowel nieuwe en gebruikte motoren, kleding en accessoires. Daarnaast voeren wij ook reparaties uit.

Geschiedenis

MotoPort Venray is erkend motor dealer van motoren als BMW Motorrad, Kawasaki, Suzuki en Triumph in de regio Noord-Limburg en Oost Brabant. In een mooie en overzichtelijke showroom zijn nagenoeg alle modellen van beide merken te bewonderen.

Niet alleen voor een nieuwe motorfiets kan iedere motorliefhebber bij MotoPort Venray terecht. Motor Venray biedt een breed assortiment topoccasions, heeft een groot assortiment kleding, helmen, accessoires, onderdelen, banden én verhuurt een groot aantal motorfietsen.
Onze trots is natuurlijk de goede werkplaats. Gemotiveerde en goed opgeleide monteurs zorgen vakkundig voor veel (veilig) motorplezier voor onze klanten.

Ben je op zoek naar een BMW Motorrad motor, een Kawasaki motor, een Suzuki motor of een Triumph motor? Kom dan naar Venray en ervaar……….de koffie staat altijd klaar!



"Sinds 1994 is Erik Kuijpers te vinden in Venray met zijn motorzaak. Erik heeft sindsdien zijn bedrijf sterk doorontwikkeld. “Als de markt verandert, veranderen wij mee.” aldus Erik. “De verwachting van de klant leidt tot de verandering voor de toekomst”. Toch houdt Motor Venray zich nog vast aan oude principes. Zo is afspraak afspraak en alles gaat in overleg met jou als klant.Je zou haast denken dat het een vereiste is om bij Motor Venray aan de slag te mogen: de passie voor motoren. Iedereen wil daarom ook maar één ding, en dat is jou helpen bij jouw vraag. Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte motorfiets, de bijbehorende kleding, onderhoud of gewoon een vraag over jouw motor. We staan voor je klaar!"
Adres: De Hulst 1, 5807 EW Venray (gemeente)
Telefoonnummer: (0478) 588 588
Stad: Venray
Route: De Hulst 1
Postcode: 5807 EW



op zoek naar gerelateerd: Motor occasions, Motor Venlo, MotoPort Veldhoven, Motor Venray ongeluk, MotoPort Echt, Lemar Motoren, Motor Venray Facebook, MotoPort Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scooterservice Venray Scooterservice Venray 2 km Sander heeft met veel geduld en vakmanschap advies gegeven. Fijn om te merken dat het...
Niceprint Niceprint 2 km Wij bedrukken en verkopen bedrukte en onbedrukte shirts, jassen, bedrijfskleding, tas...
Bedrijfs-mode Venray Bedrijfs-mode Venray 2 km Goed voor de dag komen bij uw klanten en al uw medewerkers voorzien van de juiste bed...
Recensies
Wat een prachtige motorzaak die recent helemaal verbouwd is. Het voelt als thuis komen met alle vriendelijke personeelsleden. Naast BMW zijn ze ook Kawasaki dealer en hebben ze een ruim aan bod aan occasions.
Super dag! Gisteren uitgenodigd bij motor Venray om samen met mijn vader 2 bmw modellen te komen testen. Wij hadden ons ingeschreven op de f900 en de r1250rt, 45min een ritje mogen rijden op 2 leuke motoren. Bij terugkomst een gezellig praatje aan het maken met zowel Sven als Erik, komt er op de valreep nog de mogelijkheid om de bmw s1000rr te proefrijden. Wat een mega machine is dat! Zoals gewoonlijk weer super geregeld en weer een leuke ervaring rijker. Team motor Venray bedankt en tot de volgende!
Duidelijk en makkelijke website om te huren geen ingewikkelde of te kleine lettertjes, na aangekomen te zijn om de motor op te halen een korte uitleg en binnen 10 minuten was ik onderweg! Super geregeld en ik heb heerlijk gereden!
De motor is net weer terug van de winterbeurt. Motor Venray is een fijne zaak. Men luistert goed naar de opmerkingen die ik had over mijn motor voorafgaande aan de winterbeurt. Alle problemen zijn opgelost. De motor is opgehaald en weer netjes thuis afgeleverd. Goede service. Motor Venray: ik kom er graag.
Heb een mooie kawasaki z 650 gekocht bij motor venray. Hele goede service en verkoper sven was heel erg vriendelijk en legde alles goed uit. Januari was niet zo'n mooie maand dus ze kwamen de motor netjes thuis afleveren. Top.
kom er al meer dan 2 jaar altijd top service, leuk gezellig team bij motor Venray, kom er altijd met plezier !! zeker een aanrader !!
Vandaag eerste meters gereden op mijn nieuwe BMW S1000XR. Bedankt Motor Venray voor het meedenken, flexibiliteit, service en al jullie hulp. Sven en collega's bedankt ook voor het prettige contact en al jullie inzet om het voor elkaar te boxen allemaal. Ik hoop dat de taart lekker was ;-
Werkelijk een topzaak! Sven denkt echt goed met je mee bij aanschaf van een motor. Service is perfect, als er iets is met de motor wordt dat onmiddellijk zonder enig probleem verholpen. Mijn motor werd zelfs opgehaald en weer thuis gebracht, allemaal onder garantie. Was na een paar maanden toch niet helemaal tevreden met mijn motor. Na contact met motor Venray Sven en Eric samen gezocht naar een oplossing. De motor kon terug en onder heel gunstige financiële voorwaarden een andere motor uitgezocht. Heel klantgericht, meedenken, samen oplossingen zoeken, alle tijd nemen en lekkere koffie! Kan ik iedereen aanraden!
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer mooie showroom
Afgelopen week mijn jong gebruikte S1000XR opgehaald bij Motor Venray en al eerder motoren hier gekocht. Mooi bedrijf met een goed aanbod aan motoren en kleding. Vriendelijk en kundig personeel en goede service. Zeker een aanrader! Erik en team bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid