facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MotoPort Veldhoven

MotoPort Veldhoven

Geschiedenis

In Eindhoven en omstreken is MotoPort Veldhoven een begrip. Al ruim 50 jaar staat dit Bovag bedrijf voor uitstekende service en Brabantse klantvriendelijkheid. Maar ondanks de traditionele, gezellige sfeer is er de laatste jaren wel wat veranderd.

Sinds Wiecher Joosse en Els van Orsouw de zaak in 2004 overnamen, is er veel aandacht besteed aan de presentatie van de motoren en het kledingassortiment. Deze frisse aanpak heeft ertoe geleid dat MotoPort Veldhoven vanaf april 2009 niet meer in Westerhoven, maar in Veldhoven zelf te vinden is, op een prachtige, ruime locatie op industrieterrein de Run.

Dit nieuwe pand is niet alleen beter bereikbaar, maar biedt ook veel meer ruimte. Daardoor komen zowel de nieuwe motoren van BMW, Honda, Suzuki en Yamaha beter tot hun recht en is er ook veel meer plek voor de talloze occasions.

Bovendien is er in de kledingshop meer ruimte voor de diverse kledinglijnen, waaronder de aansprekende MotoPort merken DIFI, KUSHITANI en DANE. Daardoor hebben klanten nog meer keuze.

Niet onbelangrijk is dat ook de werkplaats en het magazijn efficiënter ingericht kunnen worden. “Zo kunnen we de klant nog beter helpen. Want een ding zal in Veldhoven niet anders zijn: de klant kan rekenen op goede service en vakkundig advies”, aldus Wiecher en Els!



"Alles op het gebied van motoren, kleding, helmen, onderhoud, reparatie en verhuur. Officieel dealer van Yamaha motoren."
Adres: De Run 5202, 5504 DC Veldhoven
Telefoonnummer: 0402012542
Stad: Veldhoven
Route: De Run 5202
Postcode: 5504 DC



op zoek naar gerelateerd: MotoPort Eindhoven, Motorzaak Eindhoven, MotoPort Venray, Yamaha dealer Eindhoven, Motor huren Eindhoven, Motorzaak Veldhoven, Motorzaak Helmond, Motorkleding Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Willy's Bikeshop Fietsen - Scooters - Tweewielers Willy's Bikeshop Fietsen - Scooters - Tweewi... 837 meter Na vele problemen bij een andere scooterwinkel besloten de scooter bij willy's te lat...
Van Eerd Racing Van Eerd Racing 1 km vak ervaren en goed uitgerust bedrijf, deze mensen weten van aanpakken en zijn altijd...
Eddy Lemmens Motorsport Eddy Lemmens Motorsport 2 km De gezelligste KTM. Dealer van VELDHOVEN en omstreken en zeker de béste.
Blauweplaat Motoren Blauweplaat Motoren 4 km Drie jaar geleden een opknapper gekocht. Eerlijke prijs voor een eerlijke motor. Nu b...
Recensies
Tweemaal hier een motor aangeschaft. In 2021 mijn eerste. Enorm goed geholpen door Rogé met vakkundige tips en uitleg. Later moest ik teruggekomen voor een garantiedingetje, maar dat ging echt vlekkeloos. Topzaak! In 2022 kwam ik voor een proefrit voor een mooie BMW, en toen ik spontaan vroeg of ik ook nog met een andere motor uit de showroom een rondje mocht rijden was dit geen probleem. Uiteindelijk deze motor gekocht. Wederom top geholpen door Rogé en écht iedereen in deze zaak is enorm vriendelijk. De zaak heeft ook een enorm ruim assortiment aan alles wat je als motorrijder nodig hebt. Kleding, schoenen, accessoires en een enorme helmencollectie.
Yamaha Tenere gekocht. Waren wat kleine en grotere dingen, die keurig zijn opgelost. Meteen maar een nieuwe jas gekocht. Vriendelijk en vakkundig personeel. Weten waar ze het over hebben. Een tevreden Yamaha rijder
Mooie motorzaak, vriendelijk personeel en als je een motorfiets koopt is er nog wat met de prijs te doen. Als ik weer een motor zou kopen zou ik zeker denken aan motoport veldhoven al is dat 2uur rijden.
Enkele items staan niet op de website, maar wel kunnen vinden waar ik al maanden naar zocht. update 5/11/22 Na enkele maanden en verscheidene bezoeken is dit nog steeds een top winkel met vriendelijk personeel.
Motor aanbetaald, een 5000 eu, vervolgens afgesproken dat er een sportuitlaat onder zou komen van akrapovic, welke binnen 2 weken zou gemonteerd worden en ik de motor dan uit de showroom kon rijden. Ik ben mooi bedrogen met de woorden van Ruud, maar toen ik er vanaf zag, en mijn aanbetaling terug wou kon dat opeens niet meer. Er werd direct 15% ingehouden met de redenering dat ik heb getekend bij de motor etc, terwijl eerder Ruud, zijn verplichting niet is na gekomen, dit omdat hij de sportuitlaat niet heeft kunnen leveren, thans waarmaken. Na 3 maanden strijd te hebben gevoerd met Motoport te Veldhoven, heb ik mijn ingehouden bedrag teruggekregen. Dus mensen, zet alles duidelijk op papier, vooral als je een akrapovic wilt geleverd hebben onder je motor nieuw welke op moment zeer schaarst zijn dacht Ruud mij hiermee simpelweg makkelijk af te zijn,
Yamaha tmax tegen gekomen op de website, welke keurig netjes in woorden was uitgedrukt, tot ik erachter kwam dat de motor een huurmotor is en was geweest. Want de motor word zowel in de verhuur stalling opgesteld en ook mede te koop aangeboden. Hoe ik erachter kwam? Ik zag de motor enkele dagen geleden buiten in de rij staan tussen de verhuur motorrijwielen met flinke gebruikssporen en toen ik langs kwam om de prachtige tmax op web motor te bezichtigen werd deze in de showroom gepresenteerd. Het viel mij direct op aan de hand van de bijbehorende kenteken dat het ging om de tmax die werkelijk enkele dagen geleden tussen de verhuur motoren stond en mooi opgepampert was.
Knipperlicht van mijn motor deed het niet meer. Ze hebben even gekeken en was voor hun iets makkelijks, gratis opgelost voor me. Bedankt! :
Met Ruud een afspraak gemaakt voor een testrit op een supermooie Versys 650. Een langere testrit van iets meer dan een uur, i.v.m. rug- en nekproblemen, was geen enkel probleem en de motor werd voorzien van voldoende benzine om een flinke ronde te maken. Daarna werd echt de tijd genomen om zaken door te spreken en verschillende offertes met verschillende mogelijkheden, zoals incl. motornavigatie, incl. pak etc opgesteld. Voor de lange rit naar huis nog een lekker drankje gekregen. De volgende dag heb ik na thuisoverleg met uitleg laten weten de motor toch níet te kopen, dit werd helemaal begrepen er werd aangegeven dat ze ons graag nog eens terug zouden zien. Kortom, het stukje "brabantse klantvriendelijkheid" zoals geadverteerd op hun website werd volledig waargemaakt. Wij komen hier zeker nog eens terug! Wel een kleine tip: vermeld op Motoroccassion.nl en andere sites de verschillende tarieven van de mogelijke afleveropties. Niet alle Motoport-vestigingen hanteren dezelfde ideeën en het bij de advertenties benoemen geeft een veel completer beeld. ^^
Vriendelijke ontvangst, zoals we gewoon zijn van Nederlanders. Er zat ook niets anders op, want Yamaha europe levert enkel in Nederland.
Mooie winkel met heel vriendelijk personeel! In vergelijking met de meeste andere motorzaken waar ik ben geweest kan ik zelfs zeggen extreem vriendelijk personeel. Toch wel een belangrijke factor aangezien je met de aanschaf van een motor, toch een relatie van een aantal jaar aan gaat mbt onderhoud en service! Eind deze maand kan ik mijn eerste motor gaan ophalen, dus ik kan wel zeggen dat ze mijn vertrouwen gewonnen hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid