facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MotoPort Hippolytushoef

MotoPort Hippolytushoef

Info

Professionele motorzaak in de kop van Noord-Hollland. Officiëel dealer van de motor merken Benelli, Ducati, Yamaha en Honda dealer. Motorkleding en helmen.

Geschiedenis

Wij zijn met een jong team van professionele medewerkers steeds in staat verrassend en veelzijdig voor de dag te komen en het beste voor te hebben met onze klanten.

Onze taak

Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00u
woensdag 09.00 - 18.00u
donderdag 09.00 - 18.00u
vrijdag 09.00 - 18.00u
Zaterdag 09.00 - 17.00u

Producten

Ducati, Benelli, Honda en Yamaha motorfietsen, nieuwe en gebruikt. Qualified Hyperpro Service Centre. Akrapovic Perfromance Dealer.



"In de kop van Noord-Holland vind je Moto Hippo, een actieve motorzaak waar het bruist van de ideeën, shows, toertochten of andere activiteiten, waar veel motorrijders op af komen. Het is er dan ook vaak gezellig druk, en dat is een reden te meer om Moto Hippo eens met een bezoek te vereren. Moto Hippo, de motorzaak in de Kop van Noord Holland dichterbij dan je denkt!"
Adres: Molenveld 7, 1777 HN Hippolytushoef
Telefoonnummer: 0227-591639
ln.feohsutyloppihtropotom@ofni
Stad: Hippolytushoef
Route: Molenveld 7
Postcode: 1777 HN



op zoek naar gerelateerd: motoport hippolytushoef openingstijden, motoport uithoorn, motoport hippolytushoef motoren, motoport assen, motoport hippolytushoef ervaringen, motoport amsterdam, motoport wormerveer, motoport leek
Recensies
Zowel mijn nieuwe motor gekocht als onderhoud laten plegen aan de andere motor die we al hebben. Erg vriendelijk personeel, kundig advies en altijd in om zaken netjes te regelen. Mijn vader liet 25 jaar geleden zijn motoren al onderhouden en kocht ze hier, wij zetten de trend voort.
Toppers , ik geef jullie 15 steren en ik ben overal geweest maar dit is het beste motorverkoop en onderhoudsbedrijf ter wereld , hier in Hippolytushoef dus zo simpel is het. Niet verder zoeken , gewoon gas erop en naar hier sturen. Ik zelf rijd de legendarische R1150RT in de fel begeerde black edition uitvoering een zeldzaamheid en die van mij met radio cassette speler en antenne. Alle leuke meiden willen met me mee maar dat kan natuurlijk niet gelet op wat ze kosten. Okay. Zojuist een 40 duizend beurt gehad door hun beste onderhoudsmonteurs. Ik reed er gisteren op weg dacht .. daar zijn geen woorden voor , zo goed. Dit en nog veel meer is MotoPort Hippolytushoef , te Hippolytushoef , gelegen op het mooiste viking eiland Wieringen , het voormalig eiland 24,5km2 waarvan 19 km2 oude landen. Kom naar hier , koop 'n knappe motor en geniet daarna in Den Oever van altijd weer heerlijke verse vis !
Een flink stuk gereden uit Brabant om naar Moto Hippo te komen, maar dat was het meer dan waard. Een werkelijk smetteloze Yamaha MT-07 gekocht en fijn geholpen door Eelco en Jeroen. Zelfs toen er bij een nalevering wat misging heeft Eelco het netjes opgelost. Correcte mensen en fijne service!
Hier wordt je goed en vriendelijk geholpen. De motor gebracht voor een cardan olielekkage en nieuwe banden, dus wacht ik in spanning af of we op de motor naar Assen kunnen de achtste oktober voor de Vrienden van het TT-CIRCUIT dag. Ik heb er alle vertrouwen in. Vandaagdinsdag rond de middag i.p.v. vrijdag, werd ik gebeld, dat de motor klaar waszeker in het weekend door gegaan. De bekende waarschuwing, dat je eerst 100 km rustig moet rijden, vanwege de nieuwe banden en de motor was gepoetst. 5 sterren dus. ;<D
Gezellige zaak, prettig personeel, weten waar ze het over hebben. Lekker rondneuzen en een kop koffie.
Fijne zaak, erg goed geholpen door zeer sympathieke dame, niet opdringerig, goed advies, meedenken, luisterde erg goed naar mijn wensen en probeerde mij niet het duurste te verkopen. Erg tevreden met mijn mooie nieuwe spullen! Jethelm, jas en handschoenen
Voor mijn buurman een oude motorbandbinnenbandgescoord.hoefde niets te betalen,zeer vriendelijk geholpen,en er werd echt veel moeite voor mij gedaan,KLASSE.
Prima motorzaak met goede service. De motoren zijn gewoon goed geprijsd. Brede kledinglijn met verstand van zaken. Al jaren een echt familiebedrijf. Ook voordat het Motoport was en binnenkort ook weer als het zich verder distantieert van Motoport. Binnenkort maar weer eens langs voor een kop koffie en een motorpraatje met personeel of andere klanten.
Uitstekende service. Rui. Aanbod gebruikte en nieuwe motoren. Groot assortiment kleding, helmen etc. etc.
Hele goede service en zeer vriendelijk personeel Kom er altijd erg graag Supergezellig daar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid