facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MotivaMente

MotivaMente

Info

MotivaMente is een positieve en energieke trainingspartner, gericht op in beweging brengen en ontwikkelen van individuen en teams. MotivaMente verzorgt sessies op maat, van Persoonlijke Effectiviteit, Teameffectiviteit tot interpersoonlijke vaardigheden.

Geschiedenis

MotivaMente staat voor motiveren van de geest. Haar kracht is anderen aansteken, bemoedigen en energie geven. MotivaMente gelooft dat elke organisatie en team kan groeien. MotivaMente brengt inzicht en beweging, zodat organisaties en teams inzicht in samenwerking vergroten en willen doen wat nodig is om hun doelen te bereiken.

Spanning binnen of tussen teams, ineffectieve teams, moeizame samenwerking, situaties van druk en hoge verwachtingen, de gestelde doelen en resultaten niet of met moeite behalen… Welke organisatie en welk team kan nou niet een zetje, een eerlijk en helder inzicht en/of een positief idee gebruiken om verder te komen?
Sterker worden in samenwerking, gerichter en effectiever werken aan doelstellingen, meer resultaat halen uit contact met klanten: Met dit soort doelen helpt MotivaMente organisaties en teams.

MotivaMente verzorgt sessies op maat, die werken voor jouw organisatie of team, een aanpak die past bij de situatie en de te behalen doelen.

Contact maken en luisteren naar het verhaal van de organisatie, het team of individu is altijd het startpunt.
Organisaties kunnen rekenen op een bewuste mix van theorie, een diversiteit aan gerichte werkvormen, inzet van verschillende materialen, eerlijke feedback, openheid en een goede dosis energie.

MotivaMente laat haar opdrachtgevers graag de kracht ervaren van Insights Discovery®, een sterk en tegelijkertijd eenvoudig model met 4 kleuren dat helder inzicht geeft in eigen gedrag en dat van anderen. Insights Discovery® geeft een sterk fundament voor echt effectief (samen)werken.

Daarnaast zet MotivaMente ervaring en kennis in op het gebied van feedback, communicatie, didactische vaardigheden en commercie in om organisaties en teams de gewenste stap(pen) te laten zetten.

Adres: J.T. Cremerlaan, Santpoort-Noord
Telefoonnummer: +31 6 450 222 95
Stad: Santpoort-Noord
Route: J.T. Cremerlaan


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid