facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motiva Fysio & Coaching

Motiva Fysio & Coaching

Info

Voor fysiotherapie, personal training en sportmassage kunt u terecht bij Fit-Now! Kollum. Duurzaam samenwerken voor uw revalidatie, preventie en fitheid.



"Fysiotherapie, coaching & massagetherapie Leeuwarden e.o."
Adres: Sjoerdaweg 6, 9291NH Kollum
Telefoonnummer: 0618867091
ln.oisyfavitom@ofni
Stad: Kollum
Route: Sjoerdaweg 6
Postcode: 9291NH


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 12:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartsenpraktijk Kollum - Buitenpost Dierenartsenpraktijk Kollum - Buitenpost 297 meter Ze zijn super lief voor dieren . Mag er graag heen gaan .
Mineraal SHOP Mineraal SHOP 607 meter Dentomin het tandpoeder voor wittere en schonere tanden zonder tandsteen . Nu naast D...
Praktijk voor Transpersoonlijke therapie en Mindfulness Praktijk voor Transpersoonlijke therapie en ... 1 km Je kunt bij mij terecht voor transpersoonlijke therapie, mindfulness, sprookjestherap...
Massagetherapie Kijf Massagetherapie Kijf 6 km Massage praktijk voor massagetherapie en klacht behandelingen. Behandelingen kunnen o...
Recensies
Leren communiceren met je eigen lichaam is een vak apart en bergen verzetten lukt alleen met toewijding en de juiste motivatie op het juiste moment. Hernia’s zijn niet verschrikkelijk. Hernia’s doen geen pijn. Een hernia wil gewoon dat je naar der luistert en dat je der de juiste aandacht geeft op het juiste moment. Dankjewel, Tamara, voor alle wijze lessen. En, dankjewel hernia, voor Tamara.
Voor het eerst een fysio waar ik met al mijn beperkingen toch het maximale er uit kan halen. Ze luistert en neemt de tijd voor je. Mijn doel is zo fit mogelijk te worden zonder dat mijn lichaam het opgeeft omdat het te zwaar is. Fijn dat Tamara goed luistert en veel kennis van zaken heeft.
Ik heb al vele fysiotherapeuten gehad, maar dit is de eerste waarbij ik snel resultaten bereik. Deze therapeute mag dan jong zijn, ze weet wat ze doet. Ze combineert geest en lichaam en laat je, naast o.a. massages, oefeningen doen die simpel en effectief zijn. Naast actief bezig zijn geeft ze ook heldere theoretische uitleg. Een aanrader, ook voor mensen met fibromyalgie!
Een goed voorbeeld voor andere fysiotherapeuten wat mij betreft, legt het goed duidelijk uit met fijne persoonlijke begeleiding onder de training.
Betrokken fysiotherapeut met hart voor het vak. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid