facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Most Wanted Luxury

Most Wanted Luxury

Info

》 Welkom Girls �
》 Iedere week nieuwe collectie!
》 Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
》 Deel je foto @mostwantedluxury ♡



" Werkdagen voor 16:00 besteld = Dezelfde dag verzonden! Dinsdag & Vrijdag nieuwe collectie! Betaal achteraf met Billink! Gratis verzending vanaf €100,- Niet goed, geld terug!"
Adres: Van Ijsendijkstraat 160 J, 1442 LC Purmer, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Purmer
Route: Van Ijsendijkstraat 160 J
Postcode: 1442 LC



op zoek naar gerelateerd: most wanted luxury retour, most wanted luxury contact, most wanted luxury kortingscode, most wanted luxury afterpay, most wanted amsterdam, most wanted luxury ervaringen, levertijd most wanted luxury, most wanted kleding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vintagedam Vintagedam 505 meter 60-90s Based in Amsterdam Ethnic Skirts, Jackets, Coats, Sweaters
ImageBoost ImageBoost 3 km Mijn motto is: Ieder mens is mooi op zijn/haar eigen manier. De kunst is om die sterk...
Dolls Department 25 Dolls Department 25 3 km Our webshop offers you a big assortment in BJD, Dollfie Dream, Tangkou, Blythe, Pulli...
Recensies
Tijdje geleden een aantal jurkjes besteld. een paar dagen na bezorging opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Aantal dagen in het ziekenhuis moeten blijven, en vervolgens nog een zwaar herstel thuis. Dit maakte het niet mogelijk voor mij om een servicepunt te bereiken. Na een paar weken te herstellen gelukt om het pakket terug te sturen, maar de leverancier had logisch in deze tijd, maar eigen probleem volgens de webshop een aantal dagen vertraging. Vervolgens netjes een mailtje gestuurd met de situatie, maar geen begrip voor de klant. Mailtje gekregen dat het pakket niet wordt aangenomen en meteen wordt teruggestuurd op eigen kosten. Begrip voor hun voorwaarden, maar aandacht en inlevingsvermogen in de klant heeft deze webshop niet! Leuk jurkje gekocht, maar voor mij zeker niet voor herhaling vatbaar helaas!
Zeer slechte service waarbij wij tegen twee slechte ervaring zijn aangelopen: - een one size jurkje past niet bij iemand van 1,65 mee slank postuur. - het pakketje is één retourdag te laat afgeleverd waardoor wij onze centjes niet terug krijgen. Door kerst en Corona konden wij het pakketje niet eerder terugsturen. Wij zullen nooit meer op deze klant onvriendelijke website bestellen. Overigens kan je de recensies erop nalezen dat meerdere mensen stoeien met de retourzendingen.
Ik heb hier nu 3 keer besteld en alle keren zijn mijn pakketjes direct verzonden en aangekomen. Ook is de prijs kwaliteit dik in orde en krijg je waar je voor hebt betaald. Ze hebben bijna elke dag of zo lijkt het een nieuwe collectie aan kleding wat deze website erg verslavend maakt!
Ik heb nu een aantal keer besteld en ben onwijs tevreden! Hele leuke kleding, goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb zelf geen ervaring met retouren maar vind het wel prima dat ze retourkosten vragen. Je kan toch ook zelf nadenken welke maat je hebt of even via de maattabel kijken, zodat je niet onnodig meerdere maten besteld ‍. Ik ga zeker vaker bestellen
Hele leuke kleding verkopen ze. Heb er regelmatig besteld en ze komen in goede staat aan en kwaliteit is ook goed dus kan het zeker aanbevelen! Het is zelfs mijn favoriete online shoppen winkel :
Een schande voor de hele e-commerce markt. Een klant betekend niets. Eén dag te laat een retour ingeleverd, wat denk je? Komt het pakket weer terug. Lekker voor de uitstoot, 3x verzendkosten retour mag je zelf betalen en klantvriendelijkheid. Toppers zijn jullie.
Zeer slecht, ik heb hier vaker wat besteld maar de kwaliteit is echt heel erg slecht. Hierdoor de laatste keer ook retour gestuurd, ruim €250 aan kleding. Vervolgens claimen ze dat ik te laat ben met retouren was gewoon netjes op tijd, sturen ze me alle kleding terug en krijg ik mijn geld gewoon niet terug. Lekker €250 weg aan kleding van slechte kwaliteit die ik niet pas. NOOIT MEER
Ik heb voor het eerste keer besteld en levering was snel! Maar de kwalitiet is wel een pak minder.... voor 35-44 euro per trui had ik beter verwacht.
Zeer slechte kwaliteit kleding en retour service. Moest voor 6 euro het pakket terug sturen naar een adres bij mij in het dorp. Mocht het niet zelf af komen geven. Kleding kwam met gebreken vest miste een knoop.
Kan ik ook geen ster geven?! Een bestelling geplaatst waarvan twee kledingstukken van de vier beschadigd / kapot geleverd zijn. Nu wou ik gaan retourneren, maar aangezien de slechte recensies kan ik de kledingstukken beter houden, omdat ik anders nog meer geld kwijt ben door de verzending erbij. Ik ga hier nooit meer bestellen !!! En baal enorm.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid