facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mössems

Mössems

Info

Ruiken, proeven, voelen, zien: actief en passief genieten van Twente, dat is Twentenieren! Waar kan dat beter dan bij Bed & Breakfast en Theeschenkerij Mössems? Een B&B met aandacht voor oude tradities, waarden en met oog voor alle moderne gemakken.

Geschiedenis

Een Bed and Breakfast van alle gemakken voorzien!

Mössems is een herbouwde graanschuur die modern is ingericht als B&B. Met meerdere (rolstoelvriendelijke) kamers is Mössems geschikt voor iedere doelgroep. Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud in omgeving van onze B&B. Geniet van het mooie landschap en de culturele uitstapjes in de buurt.

Naast het verzorgen van overnachtingen is er in de graanschuur ook een prachtige theeschenkerij waar u kunt genieten van verschillende zelfgemaakte lekkernijen in de mooie natuurrijke omgeving. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een high tea te geven.

Op het naastgelegen land verbouwen wij verschillende vergeten groenten die we verkopen in onze boerderij winkel.

Neem snel eens een kijkje, u bent van harte welkom!

Adres: lattropperstraat 99, 7591 Denekamp
Telefoonnummer: 0031 (0) 541 24 16 84
ln.smessom@ofni
Stad: Denekamp
Route: lattropperstraat 99
Postcode: 7591



op zoek naar gerelateerd: mössems denekamp, b&b denekamp, mossems denekamp, theeschenkerij mossems, b&b mössems, lattropperstraat, denekamp
Recensies
Zeer mooie omgeving, kamers ook prima in orde en erg ruim. Eigen terras waar het goed toeven is. Keuken is eenvoudig maar goed, alle producten vers. Zeer gastvrije gastvrouw.Kamers: 4/5
Gelegen op een zeer mooie plek met een perfecte ligging. De service is hier op en top, een landelijk en persoonlijk verblijf!!!Kamers: 5/5
Zoek je een kleinschalig hotel met een persoonlijke touch en ruime kamers op een mooie plek met prachtig uitzicht is Mossems zeker aan te raden. De ligging, vlakbij Denekamp, Ootmarsum en Nordhorn D maakt het extra de moeite waard. Tijdig reserveren want het hotel heeft slechts 4 kamers.
Heel goede B&B zeker aan te reden voor mensen met een beperking en rolstoelpatiënten. Vooral de drie gelijkvloerse kamers zijn voor rolstoelpatiënten aan te raden. De badkamer is helemaal voorzien met inloopdouche, steunen naaste het toilet en een wastafel waar men met de rolstoel onder kan rijden. Zelfs de deur is een schuifdeur.
Leuk klein hotel, mooie locatie. Gastvrouw Sylvia super vriendelijk. Ruime kamers met alles er op en er aan. Goed en uitgebreid ontbijt, diner echt 'Hollands', heel lekker. Producten uit eigen tuin en vlees van eigen varkens. Goede wandel- en fietsmogelijkheden.
Kleinschalig hotel/b&b voor senioren rolstoel vriendelijk Kamers: Ruime kamer met goede electrische bedden en matrassen. Senioren toilet en douche Activiteiten in de buurt: Veel te doen/zien in omgeving
Ruime kamer met prachtig uitzicht. Prima bedden en een ruime badkamer met een dito inloopdouche. Smart TV en koffie en theevoorziening op de kamer. Aan alles is gedacht. Qua diner is er geen keuze maar dat weet je van te voren, de kwaliteit is overigens voortreffelijk. Dat geldt ook voor het ontbijt, erg goed en voldoende keus als je in aanmerking neemt dat dit een heel kleinschalig hotel is. Heerlijk buiten zitten op je eigen terras. De prijs - kwaliteitsverhouding is buitengewoon. Een aanrader!
Vriendelijke ontvangst, mooie locatie. Kamer was ruim, modern en van alle gemakken voorzien. Mooi uitzicht, goede bedden en de mogelijkheid om een drankje te nuttigen de keuze was reuze. Diner geen keuze-menu was eenvoudig maar erg lekker. Ontbijt was ruim voldoende. En er was zelfs valetparking voor onze fietsen : ! Het betrof één overnachting maar deze was meer dan geslaagd!
Gezellig hotel met vier kamers. Wij hadden de Rogge kamer met een aparte vide en heel veel ruimte. Het ziet er allemaal heel netjes en schoon uit. In de omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen. Tuincentrum Oosterik is de moeite waard om te bezoeken. Het ontbijt en diner waren heel goed verzorgd. We hebben een super weekend gehad en volop genoten van de gastvrijheid.
We hebben nadat de Covid regels afgezwakt zijn met ca 30 personen, tussen 10 en 90 jaren oud, een geweldig mooie middag genoten. De gastvrouwen waren heel zorgzaam, het zelfgemaakte buffet uitstekend, de attente aandacht voor iedereen, inclusief de rolstoelers niet uitgezonderd, was geweldig. Het was de tweede keer dat we met ons gezelschap ter plekke waren en we hopen nog vaker te worden vertroeteld in deze prachtige Twentse ambiance met ingebakken Twentse gastvrijheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid