facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mosselman Bodyfashion

Mosselman Bodyfashion

Info

www.mosselmanbodyfashion.nl

Geschiedenis

Mosselman Bodyfashion is als lingeriespeciaalzaak gespecialiseerd in het aanmeten van lingerie met een goede pasvorm. Bij ons vind je een met zorg samengestelde collectie lingerie, badmode, nachtmode en herenmode. Onze ervaren en goed opgeleide adviseuses geven je deskundig advies en persoonlijke aandacht. Wij hechten veel waarde aan het verlenen van goede service.

Bij ons kan elke vrouw, ongeacht haar maat, mooie en goed passende lingerie en badmode vinden. Veel vrouwen weten niet welke maat lingerie ze zouden moeten dragen. Mede door de beperkte matencollectie van de reguliere lingeriezaken kopen ze daardoor de verkeerde maat lingerie. Als lingeriespeciaalzaak onderscheiden wij ons met een matencollectie die verder gaat dan de reguliere lingeriezaken. Een maatje groter of een omvang smaller is bij ons opeens geen probleem meer.

Je bent van harte welkom in onze lingeriespeciaalzaak in het centrum van Stiens, gelegen in de provincie Friesland op 8 km van Leeuwarden. Bij ons parkeer je gratis en voor de deur.

www.mosselmanbodyfashion.nl

Adres: Langebuorren 3, 9051BD Stiens
Telefoonnummer: 0582570106
Stad: Stiens
Route: Langebuorren 3
Postcode: 9051BD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
No Problem No Problem 77 meter Superleuke kledingwinkel met goeie merken , gastvrije verkoopster met koffie en een p...
Zeeman Zeeman 77 meter Niet groot maar wel leuk spul
Shoeby Stiens Shoeby Stiens 104 meter Ik ga toch liever naar Shoeby Leeuwarden,
Meneer & Mevrouw Hoekstra Meneer & Mevrouw Hoekstra 128 meter Meneer & Mevrouw Hoekstra
Ilona's Boutique Ilona's Boutique 165 meter Boutique met mode voor de trendy jonge vrouw. Wisselend aanbod zoveel mogelijk aangep...
Recensies
Naar de klant wordt niet geluisterd, verkoopster verbiedt zelf de klant de mond. In de winkel geen keus en naar alternatieven wordt niet gezocht. Dit verwacht je niet van een speciaal zaak. Ze hebben nu een vaste klant minder.
Prima winkel. Ook als je als man iets moet halen voor je vrouw die zelf na een operatie niet zelf kan word je geweldig geholpen.
De winkel stopt. Kwam er niet vaak opdringerig personeel, te aanwezig.
Prima zaak je word er in een ontspannen sfeer snel geholpen
Laag assortiment en erg opdringerige verkopers. Voortaan maar naar een andere zaak.
Goed geholpen, mooie lingerie
Goede service
Zeer mooie lingerie!
Eerst geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid