facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mosaqua Subtropisch Zwemparadijs

Mosaqua Subtropisch Zwemparadijs

Info

Op deze pagina vindt je allerlei informatie over ons Subtropisch zwemparadijs. Ook zullen er alle activeiten en nieuwtjes te vinden zijn. Maar ook jouw input is belangrijk. We zien je graag in Gulpen !!

Geschiedenis

Kom ook genieten in ons Subtropische Zwemparadijs “Mosaqua” in Gulpen! Ga mee op reis door onze Jungle; zwem tussen de wilde dieren, of maak een praatje met de papegaaien. Laat je meevoeren in de kronkelende Wildwaterbaan van de Oase tot in de Woestijn. Beleef onze vernieuwde 92 meter lange, sensationele glijbaan en ga gezellig met zijn allen van de familieglijbaan. Ook kun je meedeinen op de golven van de Maxawave of jezelf eens lekker verwennen in de uitgebreide Wellness en horecaterrassen. De kleintjes kunnen klauteren op het 15 meter lange Piratenschip of ga samen spetteren in het peuter Junglebad. En buiten kan iedereen volop genieten van 3 vrolijke peuterbaden, 2 grote baden met glijbanen, een grote ligweide, gezellige terrassen en de speel- en sportvoorzieningen. Kortom een compleet dagje uit bij goed of slecht weer!

Label

https://instagram.com/mosaqua



"Wat leuk dat je binnen duikt bij zwembad Mosaqua! Je batterij staat op het punt om volledig opgeladen te worden. Onze subtropische beleving verdient zeker een plek op jouw activiteiten-to-do- lijst. Plonzen in een van de binnen- of buitenzwembaden. Je relaxmomentje pakken in een whirlpool of belevingsdouche. Een potje beachvolleybal op de ligweide. En de kids? Die testen enthousiast één van de vele glijbanen, zoeken de schat van Kapitein Kid of wagen zich in de wildwaterbaan. Oh ja, er is ook genoeg zitgelegenheid om tijdens je zwembreak connected te blijven dankzij onze gratis WIFI. Heb jij al zin om je bezoek te plannen?"
Adres: Landsraderweg 11, 6271 NT Gulpen
Telefoonnummer: 043 450 7400
ln.auqasom@ofni
Stad: Gulpen
Route: Landsraderweg 11
Postcode: 6271 NT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:30
Dinsdag: 10:00 - 21:30
Woensdag: 10:00 - 21:30
Donderdag: 10:00 - 21:30
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: mosaqua subtropisch zwemparadijs gulpen, mosaqua deal, mosaqua korting, zwembad zuid limburg, mosaqua openingstijden, zwembad valkenburg, subtropisch zwembad limburg, zwembad gulpen prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwemschool Mechelerhof Zwemschool Mechelerhof 0 meter Het zwemdiploma is voor de meeste kinderen de eerste officiële beproeving in hun leve...
Mosaqua Zwembad Mosaqua Zwembad 0 meter Wij voelen ons gediscrimineerd door dit zwembad en gaan bekijken of we hier wat mee g...
Mosaqua Gulpen Mosaqua Gulpen 47 meter Wij voelen ons gediscrimineerd door dit zwembad en gaan bekijken of we hier wat mee g...
Mosaqua Mosaqua 59 meter Wij voelen ons gediscrimineerd door dit zwembad en gaan bekijken of we hier wat mee g...
Recensies
Zwembad is prima. €10 voor de hele dag. Hoewel het soms erg druk kan worden, is er voldoende ruimte om te liggen. Badmeesters is een mix qua persoonlijkheden. De 1 is aardig en relaxt, de andere zit op een powertrip tegenover een kind van 5. Veiligheid is belangrijk maar je kunt ook overdrijven.
Bij aankomst even overwogen om terug te draaien. Zeer druk, chaotisch. Maar een leuke wildwaterbaan en glijbaan. Buitenbaden waren gelet op een minder zonnige dag zeer rustig. Respect voor de redders daar.
Super leuk zwemparadijs voor jong en oud, gave glijbanen en wildwater rivier. Ook buiten een fijne ligweide rond het buitenbad.
Met 2 jongens van 11 jaar mijn man en ik het zwembad bezocht op een tropische dag. We waren er wel op tijd, en waren huiverig voor de verwachte drukte maar het viel reuze mee. Je had zowel binnen als buiten voldoende plek om te gaan zitten. De kinderen vermaakte zich prima. Vooral de wildwatervaren was favoriet. Je kon er makkelijk iets te eten of drinken halen en de prijzen waren ook prima. Er werd goed toezicht gehouden. Al met al een geslaagde dag.
Heel mooi zwembad. Veel oog voor details. Kluisjes € 1 en borg voor kurkje of bandje = € 20. Zorg dat je geld of ID kaart heb als borg! Nadeel is dat er overal trappen zijn. Elk aparte glijbaan en gedeelte gaat dmv trappen. Een mindervalide kan hier niet terecht! Zelfs het buitenbad gaat via trappen! Let daarop! Zweminstructeurs zijn streng. M'n dochter kon niet in één keer naar de overkant zwemmen. Gevolg: kurkje met borg wat ik niet had! Met veel moeite sleutel van Europarcs huisje afgegeven anders konden we gelijk naar huis. Matig! Het bad was prop en propvol. We zijn na 3 uur weggegaan. Sluit het bad als de parkeerplaats vol is!!!!!!
Zeer slecht geregeld met naar binnen komen, we hadden al tickets maar we moesten evengoed in een ellenlange rij...Een aparte rij voor mensen die al kaartjes hebben is een must met dit soort warme, drukke dagen. Eenmaal binnen, na een uur, zeer druk, niet schoon, beetje aftands en raar dat er bij het baby/peuter bad geen schaduwplekken zijn. De lifeguards waren streng maar rechtvaardig, ze letten erg goed op. Mijn jongens hebben zich prima vermaakt maar dit zwembad heeft veel verbeter punten.
Wij bezoeken dit zwembad ieder jaar met onze school als onderdeel van de werkweek. Het personeel is altijd erg behulpzaam en handhaaft de duidelijke grenzen i.v.m. de veiligheid. Het zwembad biedt voor jongeren voldoende vermaak en voor de aanwezige volwassen waren er nog een aantal baantjes afgezet. Het was alleen jammer dat het golfslagbad niet voor korte tijd aan ging.
Wij waren hier met de warmste dagen van dit jaar..wat ontzettend leuk ! Voor de kleine Kids allerlei verschillende kinderbaden met 30 60 en 90 cm water.een wat groter kinderbad met leuke glijbaan fontein..en groot buitenbad met 3 verschillende glijbanen.erg leuk , advies download de Limburg pas dan krijg je 10 % korting op entree kaart.
We waren er op een zeer drukke zomerdag. Eigenlijk te druk om te kunnen genieten. Binnenbad valt tegen. Vies en het water is troebel. Overal haren en vieze trappen. Tropisch zwemparadijs?? Ik mis het tropische gevoel. Rijen dik voor de glijbanen. 1.5 uur in de rij voor een frietje. Er is maar 1 frietpunt open?! En dat op een drukke zomerdag. Bananenschillen in de locker. Veel bandjes van de sleutels waren stuk, zodat je ze niet om kon doen. Het buitenbad is top! Personeel ook. Letten goed op. En kind vriendelijk.
Erg jammer, dat ook al hebben je kinderen bandjes ze niet in het diepe mogen ook niet onder het toezicht van ouders, zelfs onze baby van 4 maanden moest in het ondiepe zwembad 0.50 cm perse iets van drijfmiddel om. Dus voor de kids erg jammer want ze kunnen niet veel. Alleen met begeleiding van de glijbaan. Maar de rest van de baden mogen ze niet eens in. Ook niet met bandjes. Ik kom hier niet terug. Verder hebben we daar frietjes gegeten en hebben ik en mn 2 zoons moeten overgeven bij thuiskomst. Of dit aan het eten lag kunnen we natuurlijk niet vast stellen maar al met al niet zo'n prettige dag gehad daar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid