facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mosaderma Kliniek

Mosaderma Kliniek

Info

Kliniek voor Dermatologie (huid / spataders) Plastische Chirurgie, Hand- en Polschirurgie, Huid- en Lasertherapie, KNO en Pijnbestrijding.
Vergoeding door zorgverzekeraar.

Adres: Zandbergsweg 111 (hoofdgebouw Adelante), 6432 CC Hoensbroek
Stad: Hoensbroek
Route: Zandbergsweg 111 (hoofdgebouw Adelante)
Postcode: 6432 CC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mosaderma tarieven, Mosaderma medewerkers, Mosaderma spataderen, Mosaderma vacatures, Mosaderma contact, Mosaderma CZ, Telefoonnummer Mosaderma Hoensbroek, Schuureikenweg 60 Hoensbroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NOVIzorg NOVIzorg 2 km Altijd super leuk daar, en ik kook daar op de donderdag voor de mensen.
Recensies
Een oor correctie gehad en nu is er aan de achterzijde kraakbeen ontstaan waarvoor ik nu alweer een afspraak moet gaan maken voor het te laten verwijderen! Is vanaf het begin ook niet mooi gemaakt door Mvr Michels En kostenloos doen ze niks !!!
Zeer vriendelijk en persoonlijk, maar bovenal kundig! Ik kom hier zeker terug!
Afspraak gemaakt om een vetbult in de borst te laten verwijderen. Gebeld door de receptie nadat ze het verslag van het ziekenhuis hadden ontvangen dat het inderdaad om een vetbult ging. Eindelijk over mijn angst heen gezet, vrij gepakt en het toch willen laten verwijderen door pijn klachten. Vandaag ernaar toe gegaan en weggestuurd worden omdat een lipoom niet in de borst voorkomt volgens het borst centrum een van de meest voorkomende goedaardige aandoeningen. En dat ze het verslag niet hebben ontvangen. Mij ontgaat dan waarom er niet eerder is gebeld met de vraag waar dit verslag is en dat ze niks uit de borst weg halen? Met het vervolg dat ik met alle angst die ik al had wordt weggestuurd en niet verder geholpen kan worden. Heel erg onprofessioneel en niet goed gehandeld vanuit de chirurgie. Ik ben erg ontevreden.
Zeer professioneel en vriendelijk personeel.
Meer dan waardeloos. Werken naar hun eigen beurs, en doen absoluut niet wat ze beloven.
Mijn huid is beschadigd en verkleurd na een laser ontharing. Zeer pijnlijke ervaring. Gelukkig is de huid na één week weer hersteld onder begeleiding.
Professioneel personeel, goede behandeling! Gestart met laseren en direct resultaat. Snel aan de beurt, voldoende mogelijkheid om afspraak te plannen. Zeer te vrede!
Goed en vriendelijk team, plekjes zonder hechtingen verwijderen,...wat een verademing
Prima kliniek. Vriendelijk en kundig personeel.
Geholpen aan mijn spadaders super resultaat!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Mosaderma Kliniek met het openbaar vervoer


Hoensbroek, Adelante 340 meter
1
56
Hoensbroek, Adelante 370 meter
1
56

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid