facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Morsink Vuurwerk Goor

Morsink Vuurwerk Goor
Adres: Mossendamsdwarsweg 2, 7472 DB Goor
Telefoonnummer: 0547-274344
Stad: Goor
Route: Mossendamsdwarsweg 2
Postcode: 7472 DB



op zoek naar gerelateerd: Vuurwerk Overijssel, Reiners vuurwerk Goor, Vuurwerk kopen, Vuurwerk Hengelo, Vuurwerk categorie 1 overijssel, Categorie 1 vuurwerk Twente, Vuurwerk kopen Twente, Cat 1 vuurwerk Borne
Recensies
Uitstekende en persoonlijke service bij de aankoop van een nieuwe Giant racefiets! Verder goede prijs en pro-actieve houding richting de leverancier waardoor de fiets toch eerder geleverd kon worden ondanks de voorspelde vertraging door de pandemie. Een aanrader!
Een goede tweewielerzaak waar ik mijn Rode Gazzele Ultimate heb gekocht : Goede betrouwbare service en advies :
Superfijn geholpen, onderdeeltje nodig wat niet veel koste maar de verzendkosten waren in verhouding hoog. Via mail gevraagd of het in een enveloppe verzonden kon worden. Geen enkel probleem, heb het nu thuis en ze hebben zelfs de porto niet berekend. Een tevreden klant, ook als het om maar een paar euro gaat, TOP!
2 Electrische fietsen van Gazelle gekocht bij Morsink. Hier genieten we nu echt van tijdens de mooie fietstochten. Gelukkig mag dat nog wel in de lockdown. Goed geholpen en goede service.
Fijne vakmensen,prima geholpen.
Breuk in Gigant e-bike frame na 6 jaar, onder garantie kosteloos vervangen ! TOP!
Fijne winkel, fietsendrager was helaas niet op voorraad. Een upgrade naar groter model welke wel leverbaar is werd tegen verlaagd tarief aangeboden. Blij mee!
Wij hebben hier een Gazelle e-bike aangeschaft. Zeer snel geleverd en prima uitleg bij de fiets! Zeer klantgericht.
We zijn al enkele jaren zeer tevreden klanten. Goede service en advies, gemoedelijk en erg betrouwbaar. Zeker de moeite waard om eens te kijken en zelf de sfeer van het familiebedrijf te ervaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid