facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Morselt Watertechniek BV

Morselt Watertechniek BV

Info

Rioolmanagement, Afdekkingen, Luiken, Ladders, Valbeveiliging, Afsluiters, Afscheiders, Afwatering, Bandenwasinstallaties

Geschiedenis

Morselt werkt intensief samen met diverse gerenommeerde innovatieve bedrijven uit binnen en buitenland.

Door onze vakkundige medewerkers wordt dagelijks advies gegeven omtrent de juiste toepassing van de veelal innovatieve producten. Naast de standaard producten leveren en plaatsen wij ook zeer vaak producten die speciaal naar wens ontworpen en geproduceert geworden.

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom beschikken wij ook voor het installeren, en eventueel ook voor het onderhoud van deze producten over een eigen montage en service dienst.



"Morselt Watertechniek BV is een gespecialiseerd bedrijf dat bijna 30 jaar werkzaam is in afvalwaterbehandelingsinstallaties en water technische componenten voor zowel de industrie als voor de overheid. Onze slogan is “Wij maken weer water van uw afvalwater”."
Adres: Gildestraat 12, 7622 AC Borne
Telefoonnummer: +31 (0)74 2661166
Stad: Borne
Route: Gildestraat 12
Postcode: 7622 AC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Morselt Oldenzaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid