facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Morres & Company

Morres & Company

Info

Morres & Company adviseert en ondersteunt ondernemers bij hun marketing activiteiten. Marketing isn't magic. There is a science to it.

Geschiedenis

Sales door Marketing
Geen platgetreden paden, maar durven kiezen voor je eigen weg. Dat is de filosofie achter Morres & Company, een verrassende nieuwkomer op het gebied van marketing en communicatie in Limburg.

‘Wat je doet, doet er ook daadwerkelijk toe!’ is ons credo. Welke doelen wil je als bedrijf op zakelijk gebied bereiken? Meer leads, je merk uitbouwen of toch iets aan je naamsbekendheid doen? Dat zoeken we samen uit.

Bij Morres & Company neem je diensten af naar behoefte, structureel of op projectbasis. Van direct mailing tot het schrijven van teksten voor je website. Van social media beheer tot het bedenken van campagnes, grafisch design en promotiemateriaal. Kortom, marketing on demand, met een knipoog naar sales, dat is marketing communcatiebureau Morres & Company!



"Ooit begonnen in een klein pand in de binnenstad van Hulst. En nu uitgegroeid tot de grootste Speciaalzaak voor Wonen en Slapen van Nederland én België. 40.000 m2 wooninspiratie en lifestyle, meer dan 250 merken, en alles onder één dak. Ontdek topmerken zoals Natuzzi, Montèl, Musterring, Keijser&Co, Auping, Velda, Tempur, Serta, Henders & Hazel, Rivièra Maison, Designonstock, Harvink, Flexa, Lifetime, Bopita en nog veel, veel meer.Morres is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.Ook gratis interieuradvies kan! Plan even je bezoek via onze website.Morres staat bekend om zijn uiterst scherpe prijzen en streeft altijd naar de laagste prijs. Daarbij geven we 5 jaar volledige garantie."
Adres: Maastrichterlaan 82, 6241 JB Bunde (Limburg)
Telefoonnummer: +31 (0)43 327 03 37
Stad: Bunde
Route: Maastrichterlaan 82
Postcode: 6241 JB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Marketing outsourcing
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StuCon Advisory StuCon Advisory 860 meter Het bepalen van uw (online) positionering en communicatie richting de markt? StuCon A...
Recensies
Echt een mooie winkel. Je vindt er echt alles voor in huis. Mooie indeling van de winkel. En we zijn er naar een Brocante markt geweest in de winkel. We ook goed georganiseerd.
Heel mooie meubelzaak. Enorm stijlvol en de brasserie / koffie ruimte is mooi ingericht met toiletten aangepast om met kleine kinderen verzorging te doen.
Mooi meubelcentrum. Logisch opgezet qua route. Verder is het restaurant een pluspunt
Heel vriendelijk onthaald en advies gekregen. Nieuwe zetel gekocht bij de afdeling van Montel en lekker stukje taart gegeten in het restaurant. Aanrader voor iedereen die interieur spullen of meubelen zoekt! Ook een super mooie kids afdeling!!!
Wij hebben een hele fijne dag bij Morres beleefd, heel veel keuze, mooie collectie. Ze hebben een goede interieur tekening gemaakt voor ons en we zijn geslaagd voor onze zithoek en eethoek.
Eind 2022 hoekzetel en lounge chair geleverd. Oogt mooi, zit goed maar de poten en meerbepaald de lak van de poten is ondermaats. Op klacht direct reactie ontvangen en vervanging van enkele poten bekomen. De kwaliteit van lak is echt bedroevend laag en mogelijk werd een poot met verf of stift bewerkt door Morres. Tip voor je koopt: bekijk en test lak van poten voor je koopt. De reactie van marketing hieronder is enkel bedoeld voor de schijn, daarom van 2 sterren naar 1 ster review
Altijd leuk om even rond te neuzen en ideeën op te doen. Wat het extra leuk maakt is de inpandige brasserie. Hier kun je heerlijk zitten in lekkere stoelen/ banken of gewoon aan een tafeltje. Lekker een koffie, smoothie, wijntje of een lekker broodje .
Je kan er wel lekker eten inderdaad een ster te weinig gegeven niks op aan te merken ik zelf winkel niet zo graag er staat wel iets waar ik steeds naar toe loop en dat is de jubox ik vind het een prachtig stuk groetjes
Mooie opstelling van meubels en accessoires. Genieten om door al die mooie 'woonkamers' te wandelen. Óók al heb je niets gepland tóch gebeurt het dat je buiten gaat met een bestelling, zoals bij ons vorige week, een mooie afgeprijsde fauteuil.
Uiterst mooie en ruime maar toch overzichtelijke winkel waar het aangenaam kuieren is. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Morres & Company met het openbaar vervoer


Bunde, Beukenlaan 310 meter
9
Bunde, Beukenlaan 370 meter
9

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid