facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Morgo Aluminium BV

Morgo Aluminium BV

Info

Morgo Aluminium is uw innovatieve partner bij nieuwe ontwikkelingen en toonaangevend specialist in aluminium en magnesium producten voor de bouwsector en industrie. Morgo beschikt over een eigen plaatwerkafdeling en monteert desgewenst op locatie.

Geschiedenis

Morgo Aluminium is uw innovatieve partner bij nieuwe ontwikkelingen en toonaangevend specialist in aluminium en magnesium producten voor de bouwsector en industrie. Met een uitgebreid assortiment bouwproducten zoals muurafdekprofielen, dakranden, waterslagen, doorvalbeveiligingen, aluminium & rvs platen, standaard profielen en desgewenst montage op locatie, bieden we een compleet programma aan onze afnemers.

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staan bij ons hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van onze producten te garanderen worden deze geleverd met KOMO produktcertificaat en verder beschikken we over een VCA Certificaat voor onze gehele organisatie waardoor ten aanzien van Veiligheid, Gezondheid & Milieuaspecten strikte procedures gelden.

Morgo Aluminium is gespecialiseerd in uitvoering van projecten, in een vroeg stadium kunt u een beroep doen op ons professionele team, dat u vakkundig te woord zal staan in elke fase van het traject. In onze eigen produktie beschikken we over een modern machinepark met volledig CNC–gestuurde machines en een uitgebreide plaatwerk-en bewerkingsafdeling. Morgo is nu eenmaal een KEI in Aluminium & Magnesium.

Adres: Skagerrakstraat 1, 7202 BZ Zutphen
Telefoonnummer: +31 575 519 431
Stad: Zutphen
Route: Skagerrakstraat 1
Postcode: 7202 BZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Morgo Folietechniek, Softline waterslag, Euro Aluminium, Morgo catalogus, Roval
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voorschutting Voorschutting 0 meter Mooie zaak! Veel mooie spullen. Alleen dat waarin ik evt. geïnteresseerd was, hadden ...
Aurubis Aurubis 499 meter Op de vraag of ik op het juiste adres was antwoordde de receptioniste: zonder aan te ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid