facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MoreLights.nl

MoreLights.nl

Info

MoreLights.nl biedt verlichting en accessoires van bekende merken zoals Trio en Eglo tegen zeer scherpe prijzen!

Geschiedenis

MoreLights

Welkom bij MoreLights.nl, de onlineshop met een breed assortiment voor aantrekkelijke en betaalbare verlichting. Bij Morelights.nl kunt u stijlvolle design lampen vinden met aantrekkelijke prijzen. Vanuit uw luie stoel kunt u gegarandeerd de lamp vinden die het beste bij u past. Al onze lampen zijn voorradig en kunnen snel geleverd worden. Wij leveren lampen door heel Europa.

Wat voor lamp zoekt u?

Goede verlichting geeft een prettige sfeer aan iedere ruimte. Licht is een van de belangrijkste elementen van een sfeervol interieur. Bij Morelights.nl vindt u onder andere hanglampen, plafondlampen, wandlampen, staande lampen en spots. Voor diverse stijlen bent u bij ons aan het juiste adres. Van moderne tot klassieke stijl en van industrieel tot romantische stijl.
In een grote ruimte is het mooi om te kiezen voor een grote en opvallende lamp, een echte eyecatcher. Ook kunt u in plaats van 1 lamp kiezen voor meerdere lampen om bepaalde hoeken van de kamer mooi te belichten. Mocht u bij de keuze van uw lampen voornamelijk geïnteresseerd zijn in energiezuinige verlichting, dan liggen led lampen het meest voor de hand.
Hulp nodig?
Bij vragen over uw bestelling of een product aarzel dan niet om contact op te nemen met ons gratis klantenservice. Wij helpen u graag verder. Samen vinden wij de perfecte lamp voor u! We zijn te bereiken op het telefoonnummer 06-33600044 van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 17:00.


Bestellen

Bij Morelights bent u verzekerd van de laagste prijzen, dus u betaalt nooit te veel. Betalingen zijn 100% veilig. Voor 16:00 besteld is volgende dag bezorgd. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop, dan kunt u deze binnen 2 weken retourneren. Onbezorgd bestellen dus. Niet voor niets hebben we tevreden klanten in heel Europa!

Adres: Rondgang 28, 9408MH Assen
Telefoonnummer: 31633600044
Stad: Assen
Route: Rondgang 28
Postcode: 9408MH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bertram Mode Assen Bertram Mode Assen 3 km Prima zaak met uitstekende service. Aanrader.
Up & Up design Up & Up design 4 km A beautiful blending of colorful designs, accompanied by positive inspiring Up & Up t...
Kleding op maat Kleding op maat 4 km Op maat gemaakte kleding en accessoires. Af te halen in Assen, verzenden ook mogelijk...
Ontwerpstudio//9407 Ontwerpstudio//9407 4 km Creatieve grafische ontwerpen!
SEMS SEMS 6 km
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid