facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor More4her

More4her

Info

Op zoek naar trendy fashion in maat 42-56 met behoud van goede pasvorm? More4her is de expert op gebied van damesmode voor vrouwen met curves.

Geschiedenis

Being yourself is the pretties thing you can be!

Wij geloven dat iedere vrouw – los van haar leeftijd, lengte of maat – het recht heeft om er goed uit te zien en dat kan met Zizzi.
Zizzi is een Deens merk gespecialiseerd in trendy mode van maat 42 t/m 56. De steeds wisselende collectie bestaat uit een groot jeansaanbod met perfect passende broeken, leuke tops, goede breisels en prachtige jassen voor vrijwel iedere leeftijd en stijl.
Kwaliteit, mode en goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn belangrijk voor Zizzi, net als een spontane en vriendelijke benadering van klanten.

Wij zijn Zizzi!!
En dat merk je in onze winkel. Tijd voor elkaar, een praatje, een lach, aandacht en een kop koffie maken dat je je snel op je gemak voelt. Wij adviseren graag en gaan samen op zoek, niet naar wat past, maar wat past bij jou! Altijd onder één voorwaarde; voel je happy in wat je draagt, want dan ga je stralen en straalt onze Zizzi Fashion samen met jou!

Let’s meet @zizzi.nieuwegein



"Welkom bij Moen Garantiemakelaars, jouw NVM makelaar in Nieuwegein. Onze unieke garanties, kennis van de lokale markt, jarenlange ervaring, no-nonsense mentaliteit en ons enthousiasme staan als een huis. Zo heb jij de garantie op een succesvolle koop of verkoop van je woning!Je klopt bij ons aan voor het kopen en verkopen van je woning, de verhuur van je woning, een taxatie en een hypotheekadvies. Kortom: wij zijn jouw woningmakelaar in Nieuwegein en omgeving."
Adres: Passage 52, 3431 LR Nieuwegein
Telefoonnummer: 0306013005
Stad: Nieuwegein
Route: Passage 52
Postcode: 3431 LR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mephisto Nederland Mephisto Nederland 877 meter Mephisto World's Finest Footwear
Koppig Mode Nieuwegein Koppig Mode Nieuwegein 1 km Ze hebben leuke kleding en zijn niet zo duur
De Oude Sluis De Oude Sluis 3 km Welkom op de pagina van De Oude Sluis. Groot aanbod aan exclusieve high end fashion b...
Nila's Fashion Nila's Fashion 8 km Van top tot teen aangekleed door Helen. Goed en eerlijk advies gekregen. Twee prachti...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid