facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor More Than Bikes

More Than Bikes

Info

More Than Bikes staat voor mountainbike verhuur, reparatie en onderhoud. Je bent aan het juiste adres voor de huur van kwalitatief hoogwaardige mountainbikes! Ook onderhouden en repareren wij graag je fiets(en) in onze eigen werkplaats.

Geschiedenis

More Than Bikes staat garant voor veiligheid en avontuur. Wij onderhouden en repareren graag je fiets(en). Ook kan je binnenkort bij ons terecht voor de verhuur van mountainbikes. Je kunt ons het beste bereiken via What's App: 06 14 03 85 68. Tot snel!



"Wij verhuren goede mountainbikes van het merk Canyon en zijn gevestigd aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Eén van de mooiste routes van Nederland liggen binnen een paar kilometer fietsen.Daarnaast kunnen we in onze werkplaats je stadsfiets, sportfiets of E-bike repareren of onderhouden. Neem altijd eerst contact op voor een afspraak!"
Adres: Vlierbes 2, 3903 EW Veenendaal
Telefoonnummer: 06 14038568
Stad: Veenendaal
Route: Vlierbes 2
Postcode: 3903 EW



op zoek naar gerelateerd: Canyon mountainbike huren, Gravelbike huren Veenendaal, Mountainbike reparatie Veenendaal, Mountainbike verhuur op locatie, Mountainbike huren week, MTB verhuur, Mountainbike huren Woudenberg, Avontuur te huur Veenendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Halfords.nl Halfords.nl 2 km Bij Halfords vind je alles voor de auto en fiets. Heel voordelig, en wij helpen je gr...
TM Tweewielers Veenendaal TM Tweewielers Veenendaal 4 km Weer super snel en vakkundig geholpen. Als bonus ook nog "even
Recensies
Twee mountainbikes gehuurd en deze werden netjes bij onze B&B gebracht en opgehaald. Goed onderhouden fietsen en een super service. We hebben er van genoten!
More Than Bikes Veenendaal wordt vertegenwoordigd door iemand met passie voor fietsen. Ik werd ontzettend vriendelijk en attend te woord gestaan. Naast de mtb-verhuur kon ik bij hem terecht voor het afstellen van mijn derailleur. Door zijn kennis en kunde op het gebied van Canyon mountainbikes kon ik met mijn eigen Canyon goed bij hem terecht voor een onderhoudsbeurt. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Eindelijk een plek in de buurt waar de expertise voor Canyon mountainbikes aanwezig is!
Goed onderhouden en uitgeruste Full suspension mountainbike gehuurd. Vriendelijke eigenaar leuk bedrijf! Aanrader
Mooi materiaal, goed onderhouden. Prima prijzen en dicht bij verschillende routes. Zeer aardige eigenaar. Absolute aanrader.
Snelle en erg vriendelijke service. Mountainbikes in zeer goede staat. Erg tevreden en kom hier zeker terug!
Fantastische kerel. Wordt super snel geholpen, neemt tijd voor je en heeft de zaken netjes op orde. Ook de huurfietsen die er hangen zien er helemaal top uit!
Fijne en zeer goed onderhouden MTB voor 7 dagen gehuurd. Zeker een aanrader!
Mooie, goed onderhouden fietsen voor een nette prijs! Je krijgt een gratis bidon, een kaartje van het gebied en een goede helm. Eerdere reviewer Steven Bebelman had helemaal gelijk, als je rond Amerongen en Leersum wil mountainbiken moet je hier zijn. Bedankt Edwin!
Fietsverhuur more than bikes is een aanrader als je de MTB routes van Amerongen en Leersum fietsen. Mountainbikes zijn van zeer goede kwaliteit. De eigenaar onderhoudt de mtb’s goed en neemt de tijd voor een uitleg over de routes in de omgeving.
Betrouwbaar adres voor reparatie en onderhoud van je fiets. Je kunt er trouwens ook mountainbikes huren. Lekker handig om op Kwintelooijen of richting Amerongen te gaan mountainbiken. Onze fietsen waren er voor onderhoud en ze zagen er als nieuw uit. Ook zeer klantvriendelijk. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar More Than Bikes met het openbaar vervoer


Veenendaal, Prattenburglaan 150 meter
87
Veenendaal, Prattenburglaan 150 meter
87
Rhenen, Rhenendael 370 meter
280
680
87
Veenendaal, Robijnenbosweg 470 meter
87
Veenendaal, Robijnenbosweg 490 meter
87

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid