facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor More

More

Info

Dit is de pagina van de MORE-Avonden. Hier worden data, info, sfeerimpressies en andere dingen geplaatst. Dit alles uiteraard in de trant van het geloof.

Geschiedenis

Ben jij dorstig naar God? Verlang jij naar meer van het Levende Water? Dan is MORE iets voor jou!
Bij MORE krijgen jongeren de kans om meer te leren over God en hoe ze met Hem een relatie op kunnen bouwen.

Elke laatste zondag van de maand,
Inloop 19.30, start avond 19.45

Adres: Kolkplein 2, Bunschoten
Stad: Bunschoten
Route: Kolkplein 2


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maranathakerk Maranathakerk 489 meter Het was een verdrietige gebeurtenis. Ik was daar voor de begrafenis van mijn neef waa...
Leer-en werkplek De Haven Leer-en werkplek De Haven 899 meter Deze pagina gaat over de leer en-werkplek (dagbesteding) De Haven in Bunschoten.
Immanuelkerk (GKV) Bunschoten-West Immanuelkerk (GKV) Bunschoten-West 1 km De plek waar ik wekelijks repeteer met veel plezier. Fijne koster.
Ned Geref Kerk Westerkerk Ned Geref Kerk Westerkerk 1 km Modern kerkgebouw, waar normaliter 2 diensten per zondag zijn. Baby en peuter opvang ...
Recensies
Top service! Ik ga al jaren naar de visserssteeg voor mijn telefoonreparaties. Met een gezin is er nog wel eens een telefoon of iPad kapot. Meestal dezelfde dag nog gerepareerd voor een goede prijs. Ze kijken je telefoon ooke even goed na en je krijgt er vaak een gratis beschermhoesje bij. En het zijn hele aardige jongens!
Problemen met je MAC. Zoek niet verder als je in de buurt van Bunschoten woont. Je wordt Super snel geholpen. Super deskundig Super voordelig Zelfde dag klaar als je afspreekt. Zeer vriendelijke eigenaar die met je meedenkt en fantastische service geeft.
Ik had een probleem met het oplaad punt van mijn mobiel. Hierdoor laden mijn mobiel slecht op. Telefonisch werd ik van eerlijk advies voorzien en mocht ik gelijk langst komen. Eenmaal in de zaak werd ik vakkundig en snel geholpen. Met een kleine 5 minuten werk was mijn mobiel kosteloos gerepareerd. Wat een top service!
Hele goede service en snelle reparatie!
Wat een klantonvriendelijke flapdrol is deze meneer. Veel bekenden hebben een zelfde soort ervaring gehad. Helaas wist ik dat pas achteraf
HDD door SSD laten vervangen van Imac 27". Kundig, vriendelijk, betrouwbaar, service gericht en concurrerend prijsniveau.
Super service. Vriendelijk en hij heeft het probleem snel verholpen! Zeker een aanrader.
Goede prijzen, denken met je mee en super betrouwbaar. Niet denken, gewoon gaan!
Scherm van iPhone 7 laten vervangen. Snelle service en super klantvriendelijk!
Vriendelijke en snelle service, nette prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid