facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moréne Hoeve

Moréne Hoeve

Info

Bij de groepsaccommodatie Moréne Hoeve kunt u genieten van de rust en de prachtige natuur waar Drenthe om bekend staat.

Geschiedenis

De Drentse bossen, uitgebreide fiets- en wandelpaden, rustieke landweggetjes, authentieke landschappen, uitgestrekte heidevelden, schaapskudden, zandverstuivingen, vennetjes en vele historische monumenten. De provincie Drenthe biedt het allemaal!

De Moréne Hoeve ligt in Zuidwest-Drenthe tussen de dorpen Koekange en Echten en toch maar 25 minuten boven Zwolle! Grenzend aan het idyllisch landschap van het Reestdal en het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld bij Ruinen.

Adres: Panjerdweg 1, 7958PT Koekange, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: +31(6)10169227
Stad: Koekange
Route: Panjerdweg 1
Postcode: 7958PT


Recensies
Wat een heerlijke en geweldige mini camping. Met mijn vader van 82 hier 5 heerlijke dagen gestaan en van alle gemakken voorzien! Een aanrader voor ruimte gezelligheid en rust.
Fijne accommodatie voor weekendje op het Drentse platteland. Mooie omgeving om te fietsen en je kan heerlijk tot rust komen op de camping. Daarnaast zijn het ontzettend aardige mensen op de Moréne hoeve.
Het familiehuis mogen gebruiken voor ons vriendenweekend. Alles ziet er uitstekend uit, de gastvrouw is super aardig en de locatie is lekker rustig. Al met al een topweekend gehad!
Mooie plek en zeer behulpzame eigenaar, nette schone toiletten, en ruime plaatsen.wij komen terug.
Een geweldig vriendenweekend gehad midden in de Drentse natuur. Fijne gastvrouw, schone accommodatie, met alle wenselijke voorzieningen. Aanrader voor jong en oud!
Super gezellige en schone Camping en vriendelijke mensen.
Fijne en nette accomodatie, zeer vriendelijke mensen en prachtige omgeving!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid