facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moorell

Moorell

Info

Op zoek naar een mooie ring? Bekijk de uitgebreide collectie van mannen en vrouwenringen bij Moorell. Wij bieden ringen aan in de kleuren: zilver, roségoud, goud, zwart en grijs. Onze ringen zijn van hoge kwaliteit voor een lange levensduur.



"Een groot aanbod aan betaalbare ringen en armbanden vindt u bij Moorell. Wij bieden sieraden aan voor zowel mannen als vrouwen, gemaakt van hoogwaarde materialen.Bestel uw sieraad op werkdagen vóór 12:00 en wij zorgen dat deze dezelfde dag nog gratis verzonden wordt. U kunt veilig betalen met onder andere iDeal, PayPal of creditcard."
Adres:
Stad: Wehl



op zoek naar gerelateerd: Mannen ringen, Mannen ringen goedkoop, Stoere mannen ring, Zwarte ring dames, Zwarte ring met steen, Zwarte heren ring
Recensies
Ik heb hier een ring gekocht voor mijn vriendin, maar deze ging kapot. Ik kreeg zonder enige discussie een nieuwe ring toegestuurd. Zelfs tot twee keer tot, nadat de eerste niet aankwam. Top!
Goed bedrijf. Komt afspraken na en heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ik heb een ring besteld en deze werd door de post niet op tijd geleverd. Zonder vragen werd aangeboden om een nieuwe ring te versturen. Top!
Netjes en ondanks vertaging een persoonlijke email gehad van ze dat het later kwam. Heel erg netjes meegedeeld. Top!
ring uitgezocht voor mijn zusjes verjaardag. ze is er blij mee!
Snelle levering en een mooie ring voor een hele redelijke prijs.
Mooie ringen voor een betaalbare prijs!
snelle levering en snelle reactie bij vragen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid