facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MOOOF Den Haag

MOOOF Den Haag

Info

MOOOF is een community voor muziek, dans en sport. Aangevuld met (para) medici en alles wat de gemeenschap sterker maakt. Het is een unieke en bruisende hub middenin de Binckhorst in Den Haag.

Geschiedenis

MOOOF is het centrum voor #sport #dans #muziek en #beweging



"HET centrum voor muziek, sport, dans en zorg"
Adres: Binckhorstlaan 135-D1, 2516ba Den Haag
Telefoonnummer: 070 - 3816705
Stad: The Hague
Route: Binckhorstlaan 135-D1
Postcode: 2516ba


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: mooof den haag ruimte huren, feestzaal den haag binckhorst, mooof huren, dans den haag, restaurant mooof, dans binckhorst, restaurants binckhorst den haag, jazzdans den haag
Recensies
Huren nu al 5 jaar bij MOOOF. Een mooie ruime ruimte inclusief stroom. Voor een top prijs. Qua voorzieningen en parkeren niet de beste, maar daar betaal je ook voor. Zoek je een goedkope, schone bedrijfsruimte, neem dan contact met ze op.
Gedreven ondernemer! Mooi concept om jongeren een herkansing te bieden..
Mooi gebouw om te repeteren met bijvoorbeeld een klein ensemble
Mooi en net gebouw. Vriendelijke receptionist die ons de weg heeft gewezen. Weinig parkeerplekken voor de deur. Maar om de hoek is een lange straat met parkeervakken op een paar minuten lopen.
Zeer slecht geïsoleerd gebouw. Hele buurt om dit gebouw met name de kantoorgebouwen er om heen hebben gigantisch veel geluidsoverlast van het muziekonderwijs dat daar wordt gegeven. Is gemeld maar de herrie gaat door. Volgende stap is toch echt het inschakelen van de politie.
Leuk wat ze doen!
Weet vantevoren waar je moet zijn want het is een groot gebouw. Receptionist is hulpvaardig
Mijn therapeut is geweldig
De lessen Argentijnse tango bij Tango Mooovs zijn een echte aanrader. Zeer aardige docenten en inhoud van het onderwijs. Als persoon die al vele jaren Argentijnse tango danst en voor tango naar Buenos Aires reisde, zou ik zeggen dat Tango mooovs de ware essentie van de dans heeft, en de studio-omgeving heeft het gevoel van een traditionele Argentijnse tangobar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid