facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moonlight Schoonebeek

Moonlight Schoonebeek

Info

Pizzeria, Grillroom

Adres: De Pallert 14-B, 7761 BV Schoonebeek
Telefoonnummer: 0524533979
Stad: Schoonebeek
Route: De Pallert 14-B
Postcode: 7761 BV


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 00:00
Zaterdag: 16:00 - 00:00
Zondag: 16:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Picco Bello Picco Bello 46 meter
La Plaza La Plaza 49 meter Wij hebben hier een super lekkere pizza gegeten voor een hele nette prijs, we komen z...
Recensies
Bestelling met verschillende maaltijden niet compleet. Patat saté is alleen met saus. Geen vlees. Daar betaal je 6,50 euro voor! Heel normaal volgens Moonlight. De pizza's waren erg vet.
Dit is echt heel slecht. Buikpijn na iedere pizza. Rommelig en onvriendelijk
De calzone pizza's waren niet gaar gebakkendus rauw deeg en het duurde 5 kwartier voor het werd gebracht maar meneer vond dat ik dat maar moet opeten want nieuwe pizza's ga ik niet bakken,en toen de telefoon op gehangen. De volgende dag heel lief en aardig tot ik zij dat ik mijn geld terug wil toen ging hij dreigen met ik ga je overal laten blokkeren. Bestel hier niet!!!!!!!!!
Het eten was erg zout. Verder was het koud binnen
Slechte tent ooit je besteld eten en je krijgt niet eens alles vervolgens ga je er heen zegt hij je krijgt geen geld terug niks dus met andere woorden hij steelt gewoon van zijn klanten MENSEN KIJK UIT HIJ STEELT VAN DE KLANT
Ik zie veel negatieve reviews hier, maar ikzelf heb nog nooit een negatieve ervaring gehad met de toppers van moonlight
1 ster is eigenlijk al te veel voor deze tent! Eten besteld en dat is bij iemand anders geleverd,maar wie? Moonlight vond dat ons probleem, we moesten zelf maar gaan zoeken wie het had aangenomen. Zeer onvriendelijk en onbeschoft aan de telefoon en weigerde iets aan de situatie te doen of geld terug te storten. Bizar slechte zaak!!
Het eten was lekker. Maar het was een probleem om patat bij het eten te krijgen. Gebakken aardappelen kon wel. Na later terug gebeld te hebben en de hele bestelling, te willen annuleren kon het in eens wel. Beetje vreemd. Bezorging was goed. Alleen het kinder menu die we hadden besteld met fricandel. Kregen we niet maar er zat kip bij dit hadden we niet besteld. Aan de telefoon luisteren ze slecht, en zijn helaas niet vriendelijk. Dit kan zeker anders tip!!! Neem tijd voor de klant want dat gebeurd totaal niet!!
Helft van de bestelling mist, pizza was slap, stokbrood was koud, hadden 4 Redbull besteld en kregen 2 Chocomel en 2 Fristi. Moesten een uur wachten en toen we ze wouden terugbellen namen ze niet op.
Ondertussen wachten we al 3 uur op ons eten. Telefoon werd steeds niet opgenomen, en nadat we eindelijk contact hadden kregen we een man aan de lijn... Zo verschrikkelijk onbeleefd. Het is blijkbaar normaal dat je 3 uur op je eten wacht en het is niet hun probleem. Zij kunnen er toch niks aan doen als het druk is. Dus "doe maar even rustig mevrouwtje" is het enige wat er verder nog gezegd kan worden. Never nooit meer Moonlight voor ons!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid