facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moonen Optiek

Moonen Optiek
Adres: Kloosterstraat 2, 6369AD Simpelveld (gemeente)
Telefoonnummer: 045-5440537
Stad: Simpelveld
Route: Kloosterstraat 2
Postcode: 6369AD


Recensies
Top service en advies. Personeel en eigenaren nemen geruime tijd om je van dienst te zijn. Zijn erg uitgebreid en duidelijk informatief over de mogelijkheden. Goed, persoonlijk en betrokken advies voor jong en oud. Relaxte sfeer. Hier word je simpelweg ouderwets goed geholpen. Absolute aanrader gezien 'concurenten' waar ik voorheen ook ben geweest. In mijn optiek helemaal geen concurentie als je van uitgebreide en persoonlijke service houd . Prijzen zijn tevens ook zeer scherp!
Mooie zaak met deskundig personeel en een modern assortiment waar volgens mij iedereen wel zou kunnen slagen. Ik heb zelf een zeer uitgebreide en goede analyse gekregen naar aanleiding van oogklachten. Hier ga ik zonder twijfel in de toekomst weer terugkomen. Aanrader!
Echte vakmensen. professionals bij het aanmeten van een bril. Goed aanmeten kost tijd, dus maak bij voorkeur een afspaak. Beste opticien voor aanmeten die ik ben tegengekomen: aanrader voor mensen die een perfectionist zoeken.
Zeer deskundig, vriendelijk, en geduldig. Top.
Alles perfect geregeld Goede uitleg en professioneel Hier wordt je niks aangesmeerd hahahi
Vriendelijk.... kundig maar vooral eerlijk!!
Een aanrader voor de mensen in Simpelveld en omgeving .
Goede services en goede kwaliteit brillen
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid