facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MOOK de Notaris

MOOK de Notaris

Info

MOOK de Notaris is u graag van dienst en kan vanzelfsprekend alle voorkomende juridische werkzaamheden binnen het notariaat voor u verzorgen.

Geschiedenis

MOOK de Notaris is u graag van dienst en kan vanzelfsprekend alle voorkomende juridische werkzaamheden binnen het notariaat voor u verzorgen. Op elk rechtsgebied staat er een specialist voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

Adres: Nije Jirden 14, 9231 KT Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512 - 36 98 00
Stad: Surhuisterveen
Route: Nije Jirden 14
Postcode: 9231 KT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Notaris Castelein, Notaris Palstra, Notaris Veerman Buitenpost, Veronica van Ast, Notaris Drachten, Notaris advies testament, Palstra Augustinusga, Testament laten checken
Recensies
Goed advies, vriendelijk, duidelijk en goed geholpen. Zeker aan te raden.
Super professioneel en vriendelijk notariskantoor. Wij houden hier een heel goed gevoel aan over. Werkelijk niets werd aan het lot overgelaten. Onze complimenten!
Zeer professioneel en meedenkend notariskantoor! Aardige en deskundige medewerkers. Ik raad dit notariskantoor zeker aan!
Na 1,5 maand geen inhoudelijke reactie op mijn verzoek rond de oplevering van ons huis. Krijg de indruk van een 'ons kent ons' cultuur met de bouwer.
Deskundig, snel, vriendelijk en no-nonsense. Niet voor niets al ca. 20 jaar een tevreden klant.
Erg vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid