facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mook & Bakker

Mook & Bakker

Info

Met onze ervaren en goed opgeleide medewerkers werken wij voor particulieren, bouwbedrijven,woningbouwverenigingen en overheid.

Geschiedenis

Installatiebedrijf Mook en Bakker is een absoluut begrip op de Wieringen. Met onze ervaren en goed opgeleide medewerkers werken wij voor particulieren, bouwbedrijven,woningbouwverenigingen en overheid. Door de allround kennis en ervaring van onze mensen, kunnen wij uw werkzaamheden vakkundig uitvoeren en flexibel inplannen. Bij onze dienstverlening staan service, kwaliteit en vertrouwen centraal.

Alvorens wij de werkzaamheden uitvoeren adviseren wij u deskundig over de betreffende mogelijkheden. Vervolgens voorzien wij u van een voorstel op maat afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Dit uiteraard geheel vrijblijvend.

Adres: Belterlaan 24, 1777 HM Hippolytushoef
Telefoonnummer: 0227 592777
ln.rekkabnekoom@ofni
Stad: Hippolytushoef
Route: Belterlaan 24
Postcode: 1777 HM


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid