facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor mooiwater

mooiwater

Info

Ervaar water op haar mooiste manier met de beste waterontharder tegen kalkaanslag

Geschiedenis

Met de vele voordelen van een waterontharder is het verrassend dat het nog steeds een van de meest onderschatte huishoudelijke apparaten is. Heden ten dagen bezit nog geen 5% van de huishoudens er een.
De meeste gezinnen die een waterontharder hebben willen niet meer zonder, maar weinig spreken openlijk over hun de voordelen en verdiensten van hun apparaat.



"Mooiwater is reeds jaren leverancier van waterontharders en waterdrukverhogers. Onze waterontharders zijn zeer betrouwbaar en geavanceerd maar omdat wij rechtstreeks betrekken van de fabrikant zijn wij in staat onze ontharders uiterst scherp geprijsd aan te bieden.Onze waterdrukverhogers betrekken wij bij DAB, de marktleider die beste technieken toepast.We leveren door heel Nederland en onze eigen monteurs zijn altijd bij u in de buurt.Bel of mail ons en bestel een waterdrukverhoger of een waterontharder!"
Adres: De Gouwe 49, 8253 PA Dronten
Telefoonnummer: 085-0604470
Stad: Dronten
Route: De Gouwe 49
Postcode: 8253 PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Water ontharder, Waterontharder prijzen, Beste waterontharder 2021 Consumentenbond, Waterontharder voor thuis, Waterontharder keukenkastje, Mooiwater handleiding, Waterontharder hars of zout, Ontkalker kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Traprenovatie Dronten Traprenovatie Dronten 2 km Uw oude trap weer als nieuw met een Traprenovatie van GB Parket en Timmerwerken. Vakk...
Decokay Decokay 2 km Mooi winkel en goede en vriendelijk personeel met een passend advies op jou vragen.
Vivevitaevintage Vivevitaevintage 2 km Vintage en design, een ware beleving. Vive Vitae bedrijven, particulier en vakantiewo...
Recensies
Zeer goede en snelle service van Mooiwater. In eerste instantie voor een ander model gekozen, omdat we ervan uit gingen dat hij niet zou passen in de meterkast. Toen de monteur kwam gaf hij het advies om toch in de meterkast te plaatsen, omdat de Excellent MiniMax daar wel kon passen. En inderdaad hij past! Wij zijn erg blij met deze oplossing en zeer tevreden over het zachte water.
Het hele proces verliep op zich soepel. Doordat het tegenzat in het verkeer leek de monteur wel haast te hebben en praatte ons in sneltreinvaart door alle informatie heen waarbij eigenlijk de 'hoe moet het apparaat bediend en onderhouden worden' het enige echt belangrijke is. De ontharder zelf werkt top. Het verschil is duidelijk merkbaar in het schoonmaakwerk. Erg tevreden. Wel echt een onderbelicht ding is het geluid aan het begin en einde van het zelfreinigingsproces. Dat is echt beduidend harder en langer dan verwacht. Het is maar om de paar dagen, maar 2 van de 3 keer wordt ik er wel wakker van. De eerste keer dacht ik dat iemand de voordeur probeerde open te krijgen met een of ander apparaat.
Snel geregeld. Ca. twee weken van offerte tot plaatsing. Alles keurig weggewerkt. Monteur Jan denkt goed mee en uiteindelijk anders geplaatst dan wij zelf hadden bedacht. Niets in de kast boven de watermeter, maar onder het luik bij de watermeter en de vulling kan in de meterkast gebeuren. Top geinstalleerd en over het water maar niet te praten. Direkt een wereld van verschil. Blij dat wij dit bij mooiwater geregeld hebben. Doen wat ze schrijven. Chapoo!!
Vandaag is onze waterontharder van Mooiwater door Patrick geïnstalleerd, nadat we offertes van verschillende bedrijven hadden opgevraagd. Heel erg blij met de ontharder. Patrick heeft alles netjes geïnstalleerd, netjes achter gelaten en alles uitgelegd. Zeer vriendelijke kerel ook. Bedankt en we zullen jullie zeker aanbevelen!
Zeer snelle installatie. Ik dacht ook dat het niet in de meterkast zou passen, maar de installateur heeft een extra plankje gemaakt en dan past het toch. Ook heb ik nu een kleiner, goedkoper model die ook voldoende is voor ons 4-en. Maar het belangrijkste: het water is echt veel zachter en we hebben nu al veel minder kalkaanslag.
Vandaag geplaatst in de meterkast. Supergoed en netjes geinstalleerd door kundige en vriendelijke monteur, goede uitleg gekregen. Demonstratie met het testsetje doet je verbazen. Zeer tevreden met de ontharder en het hele proces van aankoop tot installatie. Goed bedrijf, bedankt.
Verbazingwekkend hoe heerlijk douchen kan zijnet zacht water. Wat een enorm verschil. De badkamer is weer helemaal vrij van kalk. Absolute aanrader. Bij twijfel zeker een waterontharder nemen via Mooiwater. Super tevreden.
zeer tevreden met de waterontharder van mooiwater. geen kalkaanslag meer en veel minder gebruik van wasmiddelen. een goede uitleg gehad van Marco en zeer snelle levering
Ik heb een exellent medium ontharder laten plaatsen. Hier in de Achterhoek hebben we 'kei hard ' water. Het is onvoorstelbaar wat een verschil in waterhardheid na plaatsing, je voelt het gewoon aan het water zelf, bij douchen en in bad, het voelt waarlijk zachter aan. Weg is de kalkaanslag in gootsteen en wastafels. Een van mijn beste aankopen. Installatie werd heel netjes en in overleg uitgevoerd. Zeer tevreden over de communicatie met Mooiwater. Niet meer twijfelen, maar doen is mijn advies.
Na enige research op internet uitgekomen op een Excellent compact van Mooiwater. De diverse positieve recenties die al te lezen zijn schepten bij mij hoge verwachtingen die ook uitgekomen zijn. Sinds twee dagen hebben wij een fraaie en goede ontharder. Geen kalksporen meer in opgedroogd water. De communicatie met en plaatsing door Mooiwater zijn heel snel en goed verlopen. Van de enthousiaste installateur bovendien een uitgebreide uitleg ontvangen. Wij zijn dan ook zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid