facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor mooist.nl

mooist.nl

Info

Mooi design, meubelen, verlichting. Alles wat past om uw interieur een boost te geven. Voor iedere ruimte in en om uw woning.



"Bij Mooist vind je alleen het allermooiste op het gebied van design. Kwaliteit, klasse en stijl gaan bij ons gepaard met persoonlijke service."
Adres: Paasloweg 12, 3849 RV Hierden
Telefoonnummer: 0341433350
Stad: Hierden
Route: Paasloweg 12
Postcode: 3849 RV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
outdoorloungekussens.nl outdoorloungekussens.nl 1 km Geen goede ervaring helaas. Producten niet geleverd zoals afgesproken en ook niet com...
Slagerij W. van den Berg VOF Slagerij W. van den Berg VOF 3 km Goede slager lekkere worst en allemaal lekkere dingen
Recensies
Zowel bezorging van 4 La Palma barkrukken, alsmede orderafhandeling zéér ondermaats. Een "papa en mama" bedrijf dat ook qua service erg veel te wensen overlaat. Je wel de mogelijkheid bieden om de krukken eventueel om te kunnen ruilen, maar dan per saldo niet meer reageren op email verzoeken voor een afspraak daarover. Nadat wij zelf telefonische contact hebben gezocht, dan pas komt men met een voorstel van "ja, maar de krukken zijn nu gebruikt". Vervolgens wordt het kostenplaatje voor omruiling dan zó hoog gemaakt, dat zij zeker weten dat jij er als klant van af zult zien. Wij weten in ieder geval nu heel goed, waar we in de toekomst nóóit meer aankloppen.
Na uitgebreide informatie vooraf van Mw. Korevaer over LaPalma, een bezoek gebracht aan Mooist.nl in Hierden waar we de verschillende modellen uitgebreid hebben getest. We werden uiterst vriendelijk ontvangen. Klantgerichtheid: TOP! De scherpe prijs deed ons vervolgens snel beslissen tot aankoop. Mooist.nl was voor ons een positieve verrassing en we komen er graag terug voor ander interieurdesign.
Mijn lamp van Foscarini was helaas kapot gevallen en ik was op zoek naar een dergelijke lamp. Niet meer te krijgen. Toen ik op de website van Mooist kwam en een mailtje gestuurd hebben, kwam van hun het idee om na te gaan of er zo'n glas van die lamp nog op voorraad was in Italie. Een lumineus idee. En het was zo. Dus nu ben ik weer heel blij met mijn lamp. En voor minder kosten dan een nieuwe lamp. Een excellente service.
Ben enkele weken geleden bij "Mooist" geweest via hun website. Mooi bedrijf en werd gastvrij ontvangen. Heb Palma barkrukken besteld . Levertijd zou zijn 4 tot 5 weken. En met 5 weken waren ze er . En wat een fantastische service.
Super goede service! Denken goed mee en komen hun afspraken na. Levertijd was wel even, maar dat was vanaf het begin aangegeven. Goed verwachtingsmanagement! Daar houd ik van.
Zeer veel informatie gekregen, vooral op voorhand! Eerlijke communicatie, zoals de sluiting vd fabriek... Snelle afhandeling v alle administratie. Wij zijn zeer tevreden over onze bestelling bij x via mooist.nl!
Prima ervaring! Netjes ontvangen, goed advies en er wordt de tijd voor je genomen. Vragen per email worden altijd goed en snel beantwoord. Verder goede kwaliteitsproducten voor concurrende prijzen!
Wat een leuke ervaring, hier is klant terug koning! Top service. Voor mij hoogste waardering
Zeer vlotte vriendelijke service! Goeie communicatie, snel en sympathiek. Ook toen ik dacht een verkeerde maat besteld te hebben, reageerde medewerkster Pauline uiterst constructief en medelevend :-
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde product, de service en garantie. Het contact verliep zeer prettig en vragen werden snel beantwoord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid