facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mooimenten

Mooimenten

Info

Als trouwambtenaar/ceremoniespreker vind ik de juiste woorden voor de mooiste momenten. Mooimenten, samen bouwen aan bijzonder trouwen.



"Dé spreker op mooie momenten."
Adres:
Stad: Chaam


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duo Paard en Leer Kracht Duo Paard en Leer Kracht 1 km Duo Paard en Leer Kracht geeft bijles en coaching met de hulp van paarden aan kindere...
Recensies
Wij zouden je bij iedereen aanraden! Ons huwelijk was mede door jou woorden en verhalen onvergetelijk! Een fantastisch verhaal heb je kunnen maken van alle ingezamelde informatie van vrienden en familie; en dat was veel informatie. Heel knap hoe je al die informatie tot een heel mooi geheel kan maken, complimenten. Iedereen riep er over! De gesprekken vooraf samen waren fijn en vertrouwd, iets wat een bruidspaar als zeer prettig ervaart. Je bent een topper!
de 'training tot BABS voor 1 keer' is echt een aanrader! Jannemijn legt precies uit hoe je de perfecte ceremonie kan voorbereiden. Heel toegankelijk, ook voor als je nog nooit in het openbaar gesproken hebt. Ze heeft veel handige tips en je mag haar altijd contacten wanneer je hulp nodig hebt.
Op onze zoektocht naar een persoonlijke ceremoniespreker kwamen we bij Jannemijn terecht. Tijdens het kennismakingsgesprek bespraken we onze wensen en haar werkwijze. Die kwamen perfect overeen met elkaar. De ceremonie van onze trouw wilden we graag warm, persoonlijk en 'echt ons' hebben. Jannemijn heeft alles gedaan wat we hoopten en meer. Dankzij haar hebben we niet alleen een prachtig moment beleefd, maar is onze ceremonie en input hiervoor ook op schrift vastgelegd. Merci voor alles, Jannemijn!
Jannemijn heeft afgelopen juni onze huwelijksceremonie op een fantastische manier gedaan. Ze bracht ons verhaal met energie en humor en ze wist de aandacht vast te houden. Ook zijn onze kinderen er op een hele leuke manier bij betrokken. Alles bij elkaar gewoon superpersoonlijk. De gasten waren ook enthousiast en voelden zich erbij betrokken want Jannemijn wint allerlei informatie bij hen in. De communicatie is duidelijk en Jannemijn is gewoon een leuk en spontaan mens! Blij dat we voor haar gekozen hebben.
Wat een fijne trouwambtenaar is Jannemijn! Na een korte telefonische kennismaking waar we van beide kanten een goed gevoel kregen, is Jannemijn een avondje bij ons thuis geweest. Dit was uiteindelijk een super gezellige avond waarbij wij ons hele verhaal met haar hebben kunnen delen onder het genot van een wijntje. Jannemijn is oprecht geïnteresseerd en we voelden ons erg op ons gemak bij haar. Ze heeft bij de ceremonie een mooi geheel kunnen maken met alle input die onze vrienden en familie haar hadden meegeven, waarmee het een erg persoonlijk geheel was. Bij onze volgende bruiloft denken we zeker weer aan Jannemijn ;
EEN WOORD GEWELDIG We leerden Jannemijn kennen met ons kennismakingsgesprek en de klik was er meteen. Een hele lieve warme vrouw die ook echt luisterde en interesse heeft in ons als bruidspaar. Na ons kennismakingsgesprek hadden we nog een heel fijn gesprek met Jannemijn waar we samen alles doornamen en alles was duidelijk Onze trouwdag brak aan en wat waren we zenuwachtig. Daar was hij “onze” ceremonie onze entree was gemaakt en Jannemijn begon aan de ceremonie. Hij was zooooo mooi dat er veel mensen ontroerend waren waaronder wij zelf. Het was zo n mooi verhaal wat ze vertelde één woord schitterend Het moment van ons ja woord zei Jannemijn kijk elkaar aan en blijf elkaar aan kijken met haar fijne stem en haar mooie woorden leek het net of we met z’n 3 daar stonden. De ceremonie was compleet . We zijn blij dat we een videograaf hadden want de ceremonie willen we nog vaker terug zien zoooo mooi en liefdevol Dank je wel Jannemijn voor de mooie ceremonie en ook dat je zo n fijne lieve vrouw bent Grtjes Margot & Youri
Toen wij onze bruiloft gingen plannen wisten we meteen dat we door Jannemijn getrouwd wilden worden. Zij heeft onze ceremonie heel persoonlijk gemaakt, met veel humor. Jannemijn vertelt echt je eigen verhaal, dat komt onder andere doordat ze heel veel zorg besteedt aan de gesprekken vooraf. Niet alleen onze input heeft ze gebruikt, maar ook die van onze familie en vrienden. Daardoor word je zelf ook nog verrast tijdens de ceremonie! Wij zijn meer dan tevreden, en superblij dat Jannemijn onze mooiste dag nog mooier heeft gemaakt.
Onlangs was ik als gast op een bruiloft. Tijdens de ceremonie heeft Jannemijn ons meegenomen in het liefdesverhaal van het bruidspaar. Alle gesprekken die ze heeft gevoerd, heeft ze samen weten te smelten tot één geheel: een mooi, grappig en ontroerend verhaal om naar te luisteren! Jannemijn bracht het erg leuk! En leuk hoe ze de kinderen van het bruidspaar regelmatig betrok bij de ceremonie.
Jannemijn heeft ons op 11-11-22 getrouwd. Na de fijne eerste gesprekken was het die dag dan eindelijk zo ver. Ze heeft een mooi, vrolijk en toch emotioneel verhaal in elkaar gezet over wie wij vroeger waren, wie we nu zijn, hoe we samen zijn gekomen, wie we samen zijn en wat we voor onze toekomst hopen. Het sloot perfect aan op hoe wij de ceremonie graag wilde. Ik ben blij dat we het boek met het verhaal en alle input erbij hebben. Ik ga het nog vaak terug lezen om het gevoel van die dag en de ceremonie nooit meer te vergeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid