facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mooier Dan

Mooier Dan

Info

Schoonheidssalon Mooier Dan

Geschiedenis

Mijn naam is Danny van Lieshout-Aarts. Ik heb een erkende opleiding gevolgd aan de Haarlemse Akademie te Uitgeest.
Schoonheidssalon Mooier Dan is een professionele schoonheidssalon aan huis op de 1e etage. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste werk ik volgens de HAM-code wat staat voor hygiene,arbo,en milieu. De belangrijkste uitgangspunten zijn persoonlijke aandacht en ontspanning. U kunt kiezen uit verschillende behandelingen zoals gezichts, lichaams, en deelbehandelingen(zie prijslijst). Tevens kunt u terecht voor hotstone- en shiatsu gezichts massage.
Bij een eerste afspraak wordt rustig de tijd genomen voor een intake-gesprek en huidanalyse. Naar aanleiding daarvan kan ik de juiste behandeling geven en desgewenst producten voor thuisgebruik adviseren. Tijdens een behandeling geef ik de klant alle aandacht waardoor ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon te beantwoorden. U kunt een boodschap o.v.v.naam en telefoonnummer achterlaten dan bel ik u terug.Voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mij telefonisch bereiken op:06 12900228 of u kunt een e-mail sturen.
Ik hoop u snel te mogen begroeten in schoonheidssalon Mooier Dan.

Adres: Kooglaan 70, 1911TH Uitgeest
Telefoonnummer: 0612900228
Stad: Uitgeest
Route: Kooglaan 70
Postcode: 1911TH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicure salon Denise Pedicure salon Denise 566 meter Ook ambulant bij u aan huis
Beauty for All Uitgeest Beauty for All Uitgeest 595 meter Marcha verstaat haar vak, nooit meer brandende voeten en ze is nog gezellig ook. Topp...
Recensies
Ik ging weg bij Mooier Dan met een diep ontspannen gevoel en stralende huid, na een rustige en gezellige behandeling in de verzorgde salon. Wat ik ook fijn vond; de producten zijn zacht en natuurlijk en er wordt geen druk op je gelegd om producten aan te schaffen. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid