facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MooieGezondeBenen

Info

Praktijk Dokter Vafi | Voor het behandelen van cosmetische spataderen.

Geschiedenis

Praktijk Dokter Vafi | Voor het verwijderen van cosmetische spataderen.

Onze taak

Kwaliteit, professionaliteit, effectiviteit en een persoonlijke benadering. Het is onze missie iedere cliënt tevreden de deur uit te laten gaan.



"Spataderpraktijk dokter Vafi is jouw beste keuze als het gaat om professionele vaatdiagnostiek en het wegspuiten van spataderen sclerotherapie. Met meer dan 30 jaar ervaring behandelt vaatchirurg Vafi niet alleen kleine en middelgrote spataderen, maar ook de zogenaamde pennenstreep of spinnenweb spatadertjes. Onze klanten komen niet alleen uit Winterswijk en omstreken maar uit heel Nederland. Parkeren kan voor de deur en voor een afspraak is geen verwijsbrief nodig. Ontdek het verschil!"
Adres: Beatrixpark 24, 7101 BN Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 054 - 345 07 08
ln.ifavretkodkjitkarp@ofni
Stad: Winterswijk
Route: Beatrixpark 24
Postcode: 7101 BN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: sclerotherapie bijwerkingen, scleroseren ervaringen, sclerotherapie ervaringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Centrum Weeninkpad Centrum Weeninkpad 2 km Ze helpen je goed.
Flowyoga Winterswijk Flowyoga Winterswijk 2 km Flow yoga is een dynamische vorm van yoga, waarbij de asana's (houdingen) elkaar op v...
Lavande Huidverzorging en medisch pedicure Lavande Huidverzorging en medisch pedicure 2 km Ik ben er snel en goed geholpen !
Praktijk Katja Berger Praktijk Katja Berger 2 km Bioresonantie Hoofdpijn/migraine Buikklachten Huidklachten Allergieën Afvallen Stopp...
Voetzorg Winterswijk - Medisch Pedicure Voetzorg Winterswijk - Medisch Pedicure 3 km Je krijgt van mij 5* omdat ik zo snel terecht kon, met mijn zeer pijnlijke voet. Ik v...
PMA Minded PMA Minded 5 km Helaas kon ik niet altijd op de juiste momenten het goedecontact krijg en ging het me...
Recensies
Dokter Vafi is een begripvol en vriendelijke man. Hij legt vakkundig uit wat hij gaat doen en tijdens het onderzoek wat hij op dat moment doet aan de hand van de duplex monitor, zodat je begrijpt wat er gebeurt en gelijk kunt zien welke aders goed zijn en welke problemen veroorzaken.
Altijd goed geholpen door dokter Vafi. Ik ben erg tevreden!
Zeer vakkundig en een inwerkt team. ; Ein Starkers Team ; zou een Duitser zeggen
Ik had echt heftige dikke aders, nu is mijn been helemaal glad! Wel bruine verkleuringen, maar dat hoeft niet bij iedereen zo te zijn dat je dat er aan over houdt. Ik ben vooral blij met het feit dat ik geen vermoeide benen meer heb en geen kloppend gevoel na een stuk lopen. Het duurde bij mij wel ruim een jaar voordat ik merkte dat het echt geholpen heeft.
Ik ben erg tevreden en zou het anderen aanraden. De duidelijke uitleg over wat er gebeurt tijdens het onderzoek, rustig de tijd die er wordt genomen, het onderzoek zelf wat er op het scherm te zien is, ook erna over de uitslag en het advies wat je krijgt. Zeker een aanrader.
Fantastische arts, ontzettend vriendelijk, goede uitleg, en supermooie praktijk, mensen met spataderen, ga!!! Naar deze arts, zelden zo vriendelijk onthaald, en kundg.
Professioneel advies, vriendelijke en zeer ervaren arts die echt luistert en na onderzoek goede uitleg geeft. Snelle mogelijkheid om een afspraak te maken en niet duur. Ik beveel deze praktijk van harte aan!
Hele fijne arts en assistente. Zeer kundig en precies, luisteren goed en het scleroseren is naar volle tevredenheid verlopen. Ik raad hen iedereen aan!
Ik ben zeer tevreden met de behandeling door Dr. Vafi en het personeel heeft mij zeer vriendelijk en zorgzaam behandeld. Met vriendelijke groet, Mica Bilic
Fijne praktijk met vriendelijke mensen die je erg op je gemak stellen. Aanrader wat mij betreft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid