facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mooie Smile

Mooie Smile

Info

Tandenbleek Kliniek Zoetermeer

Geschiedenis

Uw tandenbleken op een geheel veilig manier. Peroxide vrij dus veilig voor uw gebit



"de tandenbleken zoetermeer ook genoemd "Mooie Smile" is de nieuwe toonaangevende tanden bleken kliniek in de regio zuid Holland. We bieden veilige effectieve behandeling om tanden witter te maken die onmiddellijk resultaat opleveren. Stralend witte tanden met een tandenbleek behandeling naar keuze + eventueel polijsten bij Mooie Smile Kliniek bij Stadshart Zoetermeer: of ga voor diamantjes op je tanden v.a €19,99 Gratis Parkeren on P5 Stadshart - Zoetermeer"
Adres: Amsterdamstraat 3, 2711GX Zoetermeer
Telefoonnummer: 0793606506
Stad: Zoetermeer
Route: Amsterdamstraat 3
Postcode: 2711GX


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Tanden bleken Zoetermeer Oosterheem, Tanden bleken Den Haag, Tanden bleken tandarts, Tanden bleken thuis, Tandarts Zoetermeer, Wenkbrauwen verven Zoetermeer, Wenkbrauwen epileren Zoetermeer Dorpsstraat, YourSmile
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tanden Bleek Salon Tanden Bleek Salon 808 meter Altijd fijn hier. Sibel is echt een mensen-mens, heel attent en ben er met haar altij...
BB Salon Zoetermeer BB Salon Zoetermeer 3 km Een hele mooie schone salon waar een relaxte sfeer hang De eigenaresse Roxanne is ee...
Recensies
Na een sessie van 60 min resultaat beschadigd TANDVLEES. Veel pijn gehad en de tandarts heeft aangegeven dit blijvend is. Door de bleekgel dat uitgelopen is naar mijn tandvlees is deze beschadigd en na een paar weken het tandvlees is gaan terugtrekken waardoor de tandhals open kwam te liggen wat de pijn weer veroorzaakt Enige oplossing was de tandhalzen te vullen. Na vele kosten heb ik geen pijn meer maar mijn tandvlees rond de tanden is door hun ondeskundigheid beschadigd. Ik heb ze hier op willen aanspreken maar ze zijn omogelijk te bereiken. Nemen telefonisch niet op, per app nog per mail. Reageren nergens op. Dit is een jaar geleden geweest maar wil toch de review schrijven om mogelijke klanten te waarschuwen.
Super blij met de resultaat. Is me tweede keer hele gezicht epileren en wenkbrauwen verven.Ben erg tevreden met de service. Blijf altijd terug komen.
Ik heb mijn wenkbrauwen laten epileren en ben er zeer tevreden over!
Ik heb een behandeling gehad voor mijn wenkbrauwen. Het was een goede en professionele service.
Ze hebben de administratie niet op orde, ze zijn laks en erkennen geen schuld bij hun eigen fouten. Service op amateur niveau en niet oplossingsgericht denken. Recensie omdat ik dit nog nooit heb mee gemaakt bij een ondernemer.
Mijn allereerste keer tanden bleken. Eng! Heel vriendelijk ontvangen, kalm, goede uitleg en zeker ook over wat te verwachten en dat er geen garanties zijn. Mijn tanden zijn gewéldig. Ik wilde niet de Hollywood smile maar een paar tinten witter en frisser - dat is zeker gelukt. De meneer werd zelf ook heel enthousiast van het resultaat. Ik ga hier zeker terug, aanrader!
2 dagen gelden heb ik mijn tanden laten lazer bleken, bij "Mooie Smile Kliniek " wel professional en vriendelijk personeel, goed kwaliteit gel en laser lampen, wel moderne hygiene kliniek. Zeker aanrader. Ook gratis Parkeren bij de stadshart, Ik Ben tevreden met Mijn mooie witte tanden. grt ihsan
Behandeling was oke, maar ik heb beter mee gemaakt. Ten eerste stelde de behandelaar zich niet eens voor. Ik had een premium behandeling geboekt van 5x20 minuten en zat om 12:20 op de stoel en was met de laatste sessie om 13:55 klaar, rara hoe kan dat? Na de eerste sessie ben ik er 2 gaan timen, bleken sessie 2 en 3 slechts 15 minuten te duren, blijkbaar omdat ik via Groupon had geboekt ofzo, het klopt in elk geval niet. Als je reclame maakt met 20 minuten bleken, is dat voor mij 20 min omder de lamp en dan sta je met schoonmaken en nieuwe gel etc. niet 1:35 uur later buiten!
Tijdens de behandeling tot zover goed. Dag erna het resultaat; beschadigt tandvlees, blauw tot aan donker paars en erg gevoelig. Voelt als een blaar/brandwond. Helaas kan ik hier geen foto toevoegen. Zelf naar de tandarts gestapt. Slechte communicatie van het bedrijf. 3 weken later; Tanden hebben bijna diezelfde kleur als voor de sessie. Ik drink geen koffie, wijn of frisdrank en ik rook niet. €30, maar als je dit elke maand moet herhalen voor een wittere glimlach dan wordt dit toch wel een duur geintje.
Slecht!!! De Behandelaar haalt minstens 15 min. van je behandeling af. Claimt dat elke ‘sessie’ 20 min. is, maar zet de timer van de lamp gewoon standaard op 15 min. en nee dit heeft niet per persoon met gevoeligheid etc. te maken zoals meneer het graag wil excuseren Zeer slechte hygiëne. Zelf gezien hoe meneer een wattenstaafje uit een pot vaseline haalt, iemands lippen hiermee insmeert en vervolgens TERUG in de pot doet. Om deze daarna op de volgende klant te gebruiken. Om misselijk van te worden. Ook gebruikt meneer dezelfde plastic handschoen, terwijl hij met meerdere klanten hun mond tegelijk bezig is. Ziektes en infecties worden op deze manier verspreid. Ik zal hier zeker een klacht over indienen want deze zaak hoort gewoon gesloten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid