facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mooi Zicht

Mooi Zicht

Info

Ons comfortabel ingericht vakantiehuis met sauna is gelegen in het Brabantse boekel,in en landelijk gebied op het erf van een akkerbouw-bloembedrijf.

Geschiedenis

Ons comfortabel ingericht vakantiehuis met sauna is gelegen in het Brabantse Boekel,in een landelijk gebied op het erf van een akkerbouw- bloemenbedrijf.Vanuit de woning heb je een prachtig weids uitzicht over de landerijen en een ruim zicht op de omgeving.Groot terras en tuin op het zuiden.Het centrum van Boekel met diverse winkels en restaurants ligt op circa 1km afstand van de vakantiewoning.

De omgeving van Boekel is uitermate geschikt voor het maken van wandel- en fietstochten.De wandel- en fietsroutes brengen je langs de diverse agrarische bedrijven, waar Boekel en omgeving bekend om staan.
In "prieeltjes" wordt een beeld gegeven van hun productieproces.De aanwezige prieeltjes fungeren tevens als picknick en rustplaats.

Met kinderen maak je uitstapjes naar diverse leuke atrakties in de omgeving, waarvoor we hier een kleine selectie van hebben gemaakt.

Het mooie vakantiehuis is gelegen op een akkerbouw-
en bloemen bedrijf en bied veel privacy.
Het huis heeft een grote tuin en terras op het zuiden met zit en ligstoelen en houtkachel.
Het is zeer comfortabel ingericht met zachte stoelen en banken, en voorzien van vloerverwarming en gaskachel.
De keuken is van alle gemakken voorzien tevens barbecue aanwezig.
Het huis bied plaats aan 8 volwassenen en een baby.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt !

Adres: zandhoek 13a, 5427PJ Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: 0492-324423
Stad: Boekel
Route: zandhoek 13a
Postcode: 5427PJ



op zoek naar gerelateerd: Riet Veen Micazu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Outbound Motorhome Products Outbound Motorhome Products 518 meter Wat een leuke en enthousiaste gasten. Gisteren hebben ze een persoonsfeestje gehad bi...
B&B Aan de Burgt B&B Aan de Burgt 1 km Bed & Breakfast "Aan de Burgt" in Boekel. Een prima locatie om te overnachten, te rec...
Recensies
Wij hebben de afgelopen week met heel veel plezier mogen vertoeven in dit fantastische vakantieverblijf. Contact vooraf was super, vanwege de Corona crisis zijn we vooral in en rond het huis gebleven. Dit was echter totaal geen straf, want het is erg ruim en van alle gemakken voorzien. De trampoline en het zwembad waren de grootste hits bij de kinderen. De ruimte en het uitzicht en de ontzettend schone staat van het huis waren de hits voor ons als ouders. Echt een aanrader!
Leuk huisje alles aanwezig,bij aankomst bloemen en een heerlijke zelf gebakken tulband.
Lekker genoten in een mooi huisje, gastheer en gastvrouw erg vriendelijk. Zeker een aanrader
Mooie vrouwen en meisjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid