facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mooi Vlaanderen - vakantiewoningen

Mooi Vlaanderen - vakantiewoningen

Info

Vijf moderne en luxe vakantieappartementen, rustig gelegen, 10 km. van strand en zee. Eigen terras, gedeelde tuin met speelstrook.

Geschiedenis

Mooi Vlaanderen (Zeeland / Zeeuws-Vlaanderen) bestaat uit vijf moderne boerderijappartementen. Rustig gelegen, 10 km. van de stranden van Cadzand, Nieuwvliet, Groede en Breskens.
Het wellness-appartement heeft 1 slaapkamer, de overige appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een eigen terras. Er is een gezamenlijke tuin met speelstrook. Kinderen kunnen spelen met de schommel, glijbaan, zandbak, fietsen, loopfietsen en skelters. Gelegen op 3 autominuten van Oostburg, voor de dagelijkse boodschappen en diverse restaurantjes.

Adres: Groeneweg 10, 4507 KM Schoondijke
Telefoonnummer: + 31 6 14192973
Stad: Schoondijke
Route: Groeneweg 10
Postcode: 4507 KM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ferienwohnung Zeeland Ferienwohnung Zeeland 0 meter 5 Ferienwohnungen in Zeeuws-Vlaanderen. Eigener Terrasse. Garten & Spielplatz. Ruhig....
Recensies
Fantastische locatie: ruim en proper huisje, kindvriendelijk, mooie omgeving in de natuur, maar toch vlakbij leuke bezienswaardigheden. Tweede keer dat we hier komen. Een aanrader!
Het ligt midden in de polder, tussen de akkers. Maar wat een leuk appartement is het. Van alle gemakken voorzien, schoon en smaakvol ingericht. We hadden zelfs 2 aparte badkamers bij de slaapkamers. In de omgeving kan je leuke dingen doen Brugge bijv. en je zit zo op het strand. Wij gaan hier zeker nog een keer terugkomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid