facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mooi Manoek

Mooi Manoek

Info

Wilt u een afspraak maken?
Neem dan even contact op!
tel: 0637375649, stuur een bericht via facebook of mail naar [email protected]

Geschiedenis

Mijn naam is Manoek Deuring ik ben Allround schoonheidsspecialiste met de specialisaties acne,shiatsu (hoofd),aromatherapie en bindweefsel/pincements massage.

Voor een ontspannen, goede behandeling gericht op ieder huidtype kan je bij mijn salon terecht. Van epileren tot lichaamsmassages en van een manicure tot make-up. De producten waar ik mee werk zijn Nouvital voor de huidverzorging en Creative Cosmetics als make-up merk. Creative Cosmetics heeft verschillende advies en verkooppunten in Nederland, waaronder Mooi Manoek ook een verkooppunt is. Je kunt de make-up uitproberen, voelen en natuurlijk kleuradvies krijgen.

Schoonheidssalon Mooi Manoek is gevestigd in een aparte ruimte met een eigen ingang en parkeerruimte.Voor perfect gelakte nagels die wel twee weken mooi blijven kan je ook terecht bij Mooi Manoek. Hiervoor gebruik ik het professionele merk CND Shellac.

Adres: Hoofdstraat 24 b, 9533 PK Drouwen
Telefoonnummer: 0637375649
Stad: Drouwen
Route: Hoofdstraat 24 b
Postcode: 9533 PK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anny's Haarhuis Anny's Haarhuis 11 meter Prima geknipt bij Annys Haarhuis.
Recensies
Manoek is een warm, hartelijk, kundig en zeer professioneel. De salon is persoonlijk en intiem, maar van alle gemakken voorzien. Ik ben al jaren fan van haar shiatsu massage. Als je iemand zoekt waar je persoonlijk en fijn geholpen wordt, kan ik Mooi Manoek zeker aanraden!
Altijd weer genieten
Mooie salon met goede behandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid