facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mooi In Maatwerk

Mooi In Maatwerk

Info

Via Mooi In Maatwerk vind je de mooiste maatwerk keukens, schuifdeuren en meubels. Hoogwaardige kwaliteit, die volledig aan jouw wensen en eisen voldoet.

Geschiedenis

MiMa Agency BV is een onderneming met grote ambities, die al jaren gespecialiseerd is in het in praktijk brengen en ten uitvoer brengen van handelsrelaties tussen productiebedrijven en de retail.

Door de hoge kwaliteitsnorm, die wij voor ons en onze mensen & producten hanteren, zijn wij in staat, van producent tot aan consument, velen in vraag en aanbod te voorzien met behoud van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze medewerkers zijn net als de onderneming getraind, representatief, discreet, vakkundig en bovenal betrouwbaar in hun adviserend optreden naar de relaties.

Door onze jarenlange ervaring in de professionele, maar ook particuliere sector, zijn wij in staat uw wensen op een vakkundige manier in te vullen.

Adres: De Slof 10, 5107 RJ Dongen
Telefoonnummer: 085 06 53 171
Stad: Dongen
Route: De Slof 10
Postcode: 5107 RJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Interieur op maat, De Slof 10 Dongen, Riva XL GL 2111
Recensies
Fijn bedrijf. Mooie meubelen, goede prijs-/kwaliteit verhouding
Chris heeft een Mooie Maatwerk website gemaakt voor ons. Hij luistert goed naar je wensen en voegt eigen suggesties toe. Samen komen we tot het best uitgebalanceerde resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid