facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mooi

"AL JOUW BEAUTYWENSEN ONDER ÉÉN DAKBent je ooit een huis binnengelopen waar je alles, maar dan ook echt álles op beautygebied kon vinden?Bij MOOI Institute in Rotterdam worden al jouw beautywensen werkelijkheid! Onze gediplomeerde medewerkers staan voor je klaar om jouw beautywensen in vervulling te laten gaan. Of je nu komt voor een schoonheidsbehandeling, laser ontharen, permanente make-up, pedicure, manicure, nagelstyling of een gezichtsbehandeling: MOOI Institute zal er alles aan doen om je van de perfecte beautyservice te voorzien.Wij zijn in Rotterdam de specialist in permanente make-up en laser ontharing."
Adres: Hesseplaats 197 , Rotterdam 3069 EA, NL
Telefoonnummer: 010 286 9503
Stad: Rotterdam
Route: Hesseplaats 197
Postcode: 3069 EA


Openingstijden

Maandag: 12:30-17:30
Dinsdag: 09:30-17:30
Woensdag: 09:30-17:30
Donderdag: 09:30-17:30
Vrijdag: 09:30-17:30
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: mooi winkel, mooi parfumerie winkels, mooi webshop, marco borsato mooi, mooi parfumerie folder, mooi betekenis, mooi parfumerie webshop, mooi pijnacker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Body Shop The Body Shop 1 km Super vriendelijke medewerkers, producten van hoge kwaliteit; vegan en cruelty free! ...
Rituals Rituals 1 km
Sabon Sabon 1 km Tiny shop but products are of good quality and staff is very friendly. Vertaald door...
Douglas Douglas 2 km
Rituals Rituals 4 km
Flavour Visagie Flavour Visagie 5 km Gisteren full body spray-tan gehad van Rinaiska en een mooie bruine tint nu! Alsof ik...
Mirabelle Mirabelle 5 km Zeer nette salon, hele lieve meiden / vrouwen En eindelijk heb ik mijn droom wenkbrau...
Fancy Palace Fancy Palace 6 km Leuke gezellige dame... neemt dr tijd om je te behandelen
Etos Etos 6 km
Etos Etos 6 km
Recensies
Dit was mijn eerste keer bij Mooi Institute en ik moet zeggen dat Zeliha mijn verwachtingen heeft overtroffen. Ze is een zeer vriendelijke en warme dame die kwaliteit biedt en zorgvuldig te werk gaat. Ik heb meteen een vervolgafspraak ingepland! Ze wordt gewaardeerd.
Ik heb een top ervaring gehad bij Mooi Institute. Ik ben geholpen door Kimia en moet zeggen dat deze meid zeer gepassioneerd en getalenteerd is in haar werk!
Fijne pedicure en als bonus ook nog even mijn wenkbrauwen geëpileerd. Zeer tevreden. Direct een nieuwe afspraak voor over 2 weken ingepland.
Ik heb mijn powder brows elders laten zetten. Na lang twijfelen heb ik ervoor gekozen om mijn jaarlijkse touchup door Shaheda te laten doen. Shaheda is echt een professional en stelde mij bij het intakegesprek gelijk op mijn gemak, ze heeft duidelijk veel kennis en expertise in huis! Daarnaast is ze ook een heel gezellig en lief persoon. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat en ik kijk ernaar uit om volgend jaar weer terug te komen!
Hele fijne ervaring. Ik kwam om mijn wenkbrauwen te laten verven en epileren. Ze gaf heel goed aan wat ze ging doen en waarom en checkte steeds of ik tevreden was met het resultaat. Na afloop gelijk een vervolgafspraak gepland.
Heel goed behandeld door Shaheda aan mijn gezicht. Couperose behandeling aan mijn wangen laten doen. Pijnlijk maar erg relaxed. Voor herhaling vatbaar.
Super tevreden. Ook heel erg klant vriendelijk. Zeker een aanrader. Perfecte resulataat
Hele lieve schoonheidsspecialiste, nogmaals bedankt : ze zorgde ervoor dat mijn wenkbrauwen er geweldig uit zagen. Had graag haar naam hier benoemd!
De dames van dit prachtige beauty instituut hebben mijn werktrip naar de UK gered! Mijn prachtige natuurlijke nagels verziekt door een andere salon, als laatste red middel gebeld met de eigenaresse van MOOI en kon er de volgende dag terecht op een moment dat ze eigenlijk al dicht waren. Super lieve en zeer kundige dame die mijn nagels voor zover kon gered heeft, tranen in mijn ogen, ze gunde mij deze redding voor niks omdat het me al zo tegen had gezeten! Kreeg een dikke knuffel van de dame die mij geholpen heeft, geen woorden genoeg die kunnen beschrijven wat dit voor mij betekende. Als er een salon is waar ik zeker terug kom dan is het MOOI Institute Zie before en after foto's voor het resultaat!
Wat een mooie en professionele salon; alles met veel persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit van behandelingen. Heel erg blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid