facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mooi Gaasterland

Info

Voor iedereen die hier op school zat en/of woonde op Mooi Gaasterland, dus leerlingen en leraren van de witakker en voor bewoners en begeleiders van kinderhuis Mooi Gaasterland

Adres: Marderleane 1, 8572 WG Rijs
Stad: Rijs
Route: Marderleane 1
Postcode: 8572 WG



op zoek naar gerelateerd: Villapark Mooi Gaasterland, B&B Mooi Gaasterland, Eva van Aller, Berber Keur wikipedia
Recensies
In 1958 zat ik een zomer in mooi Gaasterland vanwege longproblemen bij de groep “de Eekhoorns” . S,avonds om 7 uur of half 8 mocht er een half uur naar de tv gekeken worden, ik moest toen boven een dampende bak water stomen, als enige.Ik heb goede herinneringen aan een Indisch vriendinnetje . Haar broertje lag 6 weken onder de veranda in bed , hij had tb.Vanwege de privacy kan ik haar naam en adres niet noemen, maar die weet ik nog wel. Zij woonde in zuidwest Friesland. Contact onderhouden in die tijd op 8- jarige leeftijd was heel lastig , dus het bleef bij een paar ansichtkaarten. Ik ben haar nooit vergeten en zou graag met haar in contact komen. Wie kan mij helpen?
Werd toen gebruikt als kinderherstelling's oord Ik heb er in de jaren 70 een zomer vakantie gezeten , i.v.m. met longproblemen als kind 3 x longontsteking gehad.het was toen de remedie van mijn long arts , kinderen met longklachten weg te halen uit de huiselijke rokerige omgevingen. Want ja stoppen met roken deden ze thuis niet , en opa was met roken ook 83 geworden was altijd het excuus. Zodat ze in de frisse omgeving van Gaasterland konden herstellen. Ja best een leuke tijd gehad , veel buiten spelen als het lekker weer was zwemmen in het IJsselmeer .En veel het liedje "Varia" gezongen , want je miste thuis toch wel een beetje.
Mooi Gaasterland is nu een B&B, de eigenaresse kon niets vertellen over het verleden, leek zelfs wat geagiteerd omdat er volgens haar, dagelijks mensen komen kijken.
Deze plek heeft mijn jeugd kapot gemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid