facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mooi By Rick

Mooi By Rick

Info

Wij zijn een bloemenstal in Diemen en hebben ook een band met Purmerend. Wij verkopen alles wat met bloemen en planten te maken heeft!



"Altijd veiling verse bloemen. Wanneer je me belt zorg ik dat de bloemen klaar staan."
Adres: Hartveldseweg 24 t/o, 1111bg Diemen
Telefoonnummer: 020-6006511
Stad: Diemen
Route: Hartveldseweg 24 t/o
Postcode: 1111bg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bodyweight Workouts Bodyweight Workouts 702 meter Enorm veel trainingsschema's voor iederen en ook nog gratis!
Bonfleur bloemen in stijl Bonfleur bloemen in stijl 955 meter Zeer gezellige en deskundige bloemen zaak. Prijzen zijn middenklasse en de creatieve ...
Diemen Bonvivants Diemen Bonvivants 1 km ★ FB-groep voor alle bewoners van Diemen.
Recensies
Kregen een naar bericht binnen de familie en wilden diegene opfleuren met een mooie bos witte rozen. Via whatsapp alles geregeld, kregen foto van wat hoe de bos geworden was en deze werden op verzoek meteen afgeleverd. Uitstekende service!!
Twee-wekelijks krijgen we een mooi boeket geleverd door Rick. Altijd verrassend, steeds apart. Ga ik eens langs, tovert hij binnen de kortste keren iets moois voor elkaar. Zelfs als alles al eigenlijk opgeruimd is, omdat ik weer eens te laat aan iemand denk.
Mooie bloemen, geeft goed advies bij bijzondere gelegenheden. Zowel bij de stal als op de markt op zaterdag altijd vriendelijk en vrolijk. Ik ben heel nlij met Rick!
Rick is altijd vrolijk en blij. Dat kan ook niet anders als je altijd omringd wordt door prachtige bloemen. Hoewel hij wel erg vroeg op moet om naar de veiling te gaan. Elke twee weken krijgen we een mooi plukboeket. Dat wordt altijd vooraf gegaan door een appje wanneer het komt. En hij heeft de bloemen altijd vast schuin voor me afgesneden! Gemak dient de mens!
De mooiste bloemen haal je bij rick Altijd een mooi boeket of wat je wensen ook zijn
Een absolute kunstenaar met Bloemen! Hij heeft voor ons “helaas” meerdere prachtige grafstukken gemaakt, maar ook zijn plukbloemen zijn fantastisch! En niet vergeten dat hij de man is van de bloemen op de Dam tijdens Dodenherdenking!
Super mooie bos bloemen gehaald bij een ondernemer die de tijd voor je neemt en naar je verhaal luistert. Absoluut een aanrader
Mooi by rick heeft altijd verse bloemen en planten. Maakt ook prachtige bloemstukken voor elke gelegenheid. Een echte topper
Me bloemen hebben zeker een goede week gestaan vriendelijk geholpen helemaal blij met deze prachtige bloemen stal top
Prachtige bloemen blijven altijd lang mooi staan. Aardige mensen. Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid