facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mooi Bij Rianne.

Mooi Bij Rianne.

Info

Mooi bij Rianne � is een moderne Pedicure salon, tijdens een bezoek kunt u dan ook heerlijk ontspannen en u laten verwennen.



"Mooi bij Rianne is een professionele Pedicure,- en nagel salon. Kwaliteit en hygiëne staat voor op.De beleving van de salon is anders. Het draait om u als persoon en ik doe mijn uiterste best u hier zo goed mogelijk in te kunnen ondersteunen, om u in uw wensen te voorzien. Er word met vegan en natuur producten gewerkt, zo word er goed aan de natuur gedacht en zijn deze beter en niet schadelijk voor uw nagels. u krijgt heerlijk ontspanning tijdens de behandelingen, zodat u er weer heerlijk tegen aan kunt in het drukke werk leven of thuis met de kinderen.Mooi bij rianne is een hoog staande Pedicure en nagelsalon waar voor iedereen een passende behandeling te creeren is."
Adres: Kruisstraat 17, 7861 GH Dalen (dorp)
Telefoonnummer: 0620252228
Stad: Dalen
Route: Kruisstraat 17
Postcode: 7861 GH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eva nagelsalon Eva nagelsalon 256 meter Super fijne nagel styliste Gezelligheid
Recensies
Fijne salon, waar je je snel op je gemak voelt. Er wordt netjes en vakkundig gewerkt, en het eindresultaat mag er zijn. De acties die er zo nu en dan zijn, mag ik altijd graag gebruik van maken!
Fijne pedicure, vakbekwaam en ook nog eens gezellige dame.
Vriendelijk en verstand van zaken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid